Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077’nin Haritası Kocaman Olacak!

Oyuncuların merakla beklediği başlıklardan biri de şüphesiz CD Projekt RED’in geliştirdiği Cyberpunk 2077. Firma yıllardır oyun hakkında ser verip sır vermiyordu. Şu aralar Cyberpunk 2077 hakkında daha fazla detay öğrenmeye başladık.

Cyberpunk 2077 hakkında gerçekten de çok az bilgiye sahibiz. Geçtiğimiz günlerde oyunun 2019 yılından önce çıkmayacağına ilişkin ilk bilgiler ortaya çıkmıştı. Ayrıca CD Projekt RED geçtiğimiz aylarda bir siber saldırı kurbanı olmuştu. Buna rağmen geliştirici ekip saldırıya boyun eğmemiş ve düzgün bir dille, takipçilerini uyarmıştı.

Bu sıkıntılara rağmen oyun hakkında halen resmi bir açıklama yok. Gamezone’da çıkan bir söylentiye göre, ki bu söylentinin içeriden olduğu söyleniyor, Cyberpunk 2077’nin haritasının, Witcher 3’ten 4 kat daha büyük olacakmış. Oyunda, Witcher 3’te kullanılan mevsimsel sistemin yanı sıra, dinamik bir atmosfer ve yıkılabilir binalar olacakmış. Eğer oyuncular bir bina içerisinde sıkı bir çatışmaya girer ve çevre bundan büyük ölçüde hasar alırsa, bir süre sonra robotların gelip tamir çalışmalarına başladığını görecekmişiz.

Resmi bir açıklama gelmeden doğrusunu bilemeyeceğiz. Fakat bu tür özelliklerin hayalini kurmak bile insanı heyecanlandırıyor. Geliştirici firmadan kötü bir oyun çıkmayacağı zaten belli. Sanıyorum bu süre içerisinde bilgisayar sistemimi biraz güncellesem iyi olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.