Sinema Haberleri

Jessica Henwick, Matrix 4’ün Sinema Sektörünü Değiştireceğini Söyledi

Matrix 4 filminin kadrosundaki isimlerden Jessica Henwick, ilk Matrix filminin sinema sektörünü değiştirdiği gibi Matrix 4‘ün de aynı etkiyi bırakacağını iddia etti.

Başrollerinde yine Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss’u göreceğimiz Matrix 4’ün çekimleri aralıklarla da olsa çekiliyor. Geçen aylarda Berlin‘de görülen ekip pandemi izin verdiği sürece çekimleri sürdürüyor. 2021‘in sonunda vizyona girmesi beklenen film hakkında çok fazla olumlu yorum dolaşıyor.

Bu açıklamalara filmin yıldızlarından Jessica Henwick de katıldı. Ünlü oyuncu CB’ye verdiği röportajda, “Sette Yahya ve benim birbirimize bakıp hayrete düştüğümüz anlar oldu. Sarsıcı anlardı. Lana, gerçekten teknik ölçüde, sizin de bildiğiniz eski tarzda ilginç bir iş yapıyor. Sektörü bu filmle yeniden değiştireceğini düşünüyorum. Daha önce hiç görmediğim kamera ekipmanları kullanıyoruz. Şimdilik konu hakkında söyleyebileceklerim bu kadar.” sözlerine yer verdi.

Daha öncesinde de filmin çekimleri devam ederken Matrix 4’e övgüler yağdırılmıştı. Acaba ekip biraz abartıyor mu, yoksa cidden iyi bir filmle mi karşılaşacağız? Henüz bunun cevabını vermek için çok erken. Bu tarz açıklamalardan sonra vizyonda çakılan çok fazla film olmuştu. Umarım Matrix 4, onlardan biri olmaz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.