Sinema Haberleri

Colour Out of Space Yapımcıları, H.P. Lovecraft Üçlemesi Planlıyor

İlk fragmanını geçtiğimiz günlerde sizinle paylaştığımız “Colour Out of Space” filminin yapımcılarından güzel bir haberle karşınızdayız. H.P. Lovecraft‘ın eserini beyazperdeye taşıyan yapımcılar, usta yazarın karanlık öykülerinden bir üçleme yapmayı planlıyor.

Nicolas Cage‘in başrolde bulunduğu ve yönetmen koltuğunda Richard Stanley‘nin oturduğu “Colour Out od Space” filminin yapımcıları Elijah Wood ve Daniel Noah, Coming Soon‘a yeni projelerini anlattı. İkili, bir sonraki filmlerinin H.P. Lovecraft‘ın hikaye kitabı “The Dunwich Horror” uyarlaması olacağını açıkladı. Massachusetts‘te geçen “The Dunwich Horror”da; büyücülük, uzaylılar gibi Lovecraftvari öğeler bulunuyor, ayrıca hikayelerden birinde kahramanlar hikayenin kötülerini yeniyor. Lovecraft‘ın korku edebiyatının çok önemli seslerinden biri olarak tanımlayan Wood ve Noah, yazarın öykülerine devam edebileceklerini ve bir üçleme yapabileceklerini söylediler.

Richard Stanley‘nin “Colour Out of Space” senaryosu Lovecraft‘ın ruhuna bağlı kaldığı için filmi yapmak istediklerini belirten Daniel Noah, “Lovecraft, eserleri en çok uyarlanan korku yazarlarından biri. Ama eserlerinden hiçbirinin tamamen sadık kalındığı bir uyarlaması yapılmamış. Çok yakın bir kaç tane var. Bunlardan birisi birkaç sene önce çıkan Colour Out of Space‘in Alman versiyonu. Stuart Gordon‘un filmleri harika ama onlar Lovecraft‘tan çok Stuart Gordon‘un filmleri. Kozmik dehşeti yakalayan Lovecraft uyarlamasını bulma konusunda çok titizdik. Richard Stanley‘nin senaryosuyla karşılaşıp, Elijah ile ilk sayfayı okuduğumuzda “İşte bu, onu bulduk!” dedik. Filmi izlediğinizde, Lovecraft‘ın diğer hikayelerine gönderme yapan referanslar olduğunu da göreceksiniz” dedi.

Wood ve Noah ikilisi, Lovecraft‘ın yeni uyarlamalarının ne zaman hayata geçeceği hakkında bilgi vermedi, Colour Out of Space ise 24 Ocak 2020‘de vizyonda olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.