Sinema Haberleri

Aquaman Ve The Flash Filmleri Justice League Hikayesini Devam Ettirecek

aquaman-flash

Jason Momoa’nın Aquaman ve Ezra Miller’ın The Flash olarak beyazperdeye ilk çıkışlarını Batman v Superman: Dawn of Justice filminde yapacaklarını biliyorduk. Sonrasında bu karakterleri Zack Snyder’ın Justice League filminde bir kere daha göreceğiz.

Tabii ki solo filmlerinin olması kaçınılmaz ve onları Justice League den sonra izleyebileceğiz. Aquaman filmini James Wan, The Flash filmini ise Seth Grahame-Smith yönetecek.

Bundan sonra aklımıza bu filmlerin kahramanların başlangıç hikayelerini mi konu alacağı geliyor. Wonder Woman’ın başlangıç hikayesini anlatan film yapım sürecindeyken ve Batman’in solo filminin başlangıç hikayesi olacağı hakkında söylentiler dolanırken The Flash ve Aquaman için de aynısını düşünmek daha olasılıklı geliyor.
aquaman

Wall Street Journal’ın yapımcı Charles Roven’la yaptığı bir söyleşide bu durumun söz konusu olmadığı açıklanıyor. İki filminde hikayesi Justice League’den sonraki olaylarla bağlantılı olacakmış. Roven’ın sözleri şöyle; “Her film kendi başına dururken büyük bir hikayenin parçası olacaklar.”

flash-film

Justice League’nin senaristi Chris Terrio’nun (Argo) bu karakterleri iyi bir şekilde sinemaya yansıtmak için derinlemesine bilim ve mitolojik araştırmalar yaptığı gelen haberler arasında. İyi bir senaryo çıkacağına inanıyoruz.

Hikayenin Justice League’deki olayların devamı olarak devam etmesi güzel bir tercih. Herhangi bir başlangıçlarını anlatan filmde olmaz böylelikle. Bu şekilde birden fazla kahramanın hikayesini ayrı ayrı ama büyük resimde birbiriyle etkili şekilde izlemek bana her zaman daha zevkli gelmiştir. Marvel tarafında uzun zamandır yapılıyor ve DC bu hamle için biraz geç kaldı ama iyi toparlayacaklarına inanıyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.