Haberler

PlayStation 5 ve PlayStation 4 Kullanıcıları Beraber Oynayabilecek

Sony tarafından yapılan açıklamada, PlayStation 5 kullanıcılarının geriye dönük olarak PlayStation 4 kullanıcılarıyla birlikte oyun oynayabileceği onaylandı.

Şu aralar oyun gündemini sıklıkla uğraştıran konulardan biri de Sony’nin yeni nesil konsolu hakkında. Bir süredir söylentileri devam eden PlayStation 5 için yapılmış resmi bir duyuru ya da açıklama yok. Önümüzdeki E3 Fuarı’nda azıcık da olsa bir şeyler gösterileceğini düşünmekteyiz fakat yıl sonunu da beklememiz gerekebilir.

PlayStation 5 için hazırlanmış bir hayran konsepti.

Öte yandan çıkan bu söylentilerin gerçekliğinin anlaşılabilmesi için gözler sürekli olarak Sony tarafına çevriliyor. Sony çoğu konu hakkında resmi açıklama yapmasa da oyuncuların can damarına basan önemli konuları cevaplamakta gecikmiyor.

PlayStation 5’in Çıkış Tarihi, Teknik Detayları ve Fiyatı Sızdırıldı

Bunlardan biri de PlayStation 5 kullanıcılarının geriye dönük oyun oynayabilecek olmalarıydı. Konu bu olunca, online mecrada PlayStation 4 kullanıcılarıyla buluşup buluşamayacakları merak konusuydu.

Sony tarafından yapılan açıklamada iki konsol nesli bir arada oyun oynayabilecek. Bunun için herhangi bir kısıtlama getirilmeyeceği söyleniyor.

Açıkçası PlayStation 4’ün performansından halen memnun olan biri olarak, PlayStation 5 tarafına geçiş yapmadan önce biraz beklemek isteyen bir kullanıcıyım. İki konsol arasında köprü kurmuş olmaları da hoş bir detay.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.