Oyun Haberleri

Worshippers of Cthulhu – Lovecraftian Şehir Kurma Oyunu Geliyor

Worshippers of Cthulhu, Lovecraftian korkuyu ve şehir kurma oyununu bir araya getiriyor. Bu oyun, şehir kurma strateji türünde bir devrim niteliğinde. Geleneksel şehir kurma oyunlarının aksine, burada yönetim kurulunu veya vatandaşlarınızı memnun etmek yerine gerçek efendileriniz Eldritch Eski Tanrılar olacak.

YouTube player

Mistik ve Fantastik Dünyaların Karışımı

Worshippers of Cthulhu, PC’deki en iyi şehir kurma oyunlarına benzer bir yapıya sahip. Ancak, oyunda inşa edeceğiniz adalar, sıradan manzaralardan çok daha farklı ve uğursuz bir görünüme sahip. Bu mistik ve fantastik dünyada, inşa edeceğiniz şehirler karanlık kalıntılar ve eski tapınaklar arasında yükselecek.

🔸 Neil Gaiman’dan Cthulhu Hikayesi – Ben, Cthulhu – FRPNET

Worshippers of Cthulhu Oyununda İşimiz Tanrıları Memnun Etmek

Oyunun temel amacı, tanrılarınızı memnun etmek ve onları uyandırmak. Bu nedenle, her kararınızın bu hedefe hizmet etmesi gerekiyor. Bir müritler kültü oluşturun, ritüeller düzenleyin ve ibadetinizi farklı değiştiricilerle etkileyen dogmalar ilan edin.

🔸 Call of Cthulhu Nedir? – FRPNET

2024’te Çıkış Yapacak

Worshippers of Cthulhu’nun 2024 yılında Steam ve Epic Games Store‘a gelmesi bekleniyor. Geliştirici Crazy Goat Games, oyunun erken erişimde başlayacağını ve tam sürümünün “yaklaşık bir yıl” süreceğini tahmin ediyor. Oyunun çıkışını beklerken, PC’deki en iyi korku ve strateji oyunları arasında gezinmek de mümkün. Bu mistik dünyada, karanlığın ve özgünlüğün bir araya geldiği benzersiz bir deneyim sizi bekliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.