Dizi Haberleri

The Last of Us Dizisinin İlk Bölüm Çekimleri Tamamlandı

HBOnun The Last of Us dizisinin çekimleri hızla devam ediyor. İlk ve muhtemelen en hüzünlü bölümün çekimleri görünüşe göre tamamlanmış.

İkinci oyunu sevdik sevmedik tartışmaları devam ededursun, şu bir gerçek ki The Last of Us oyun dünyasının en özel yapımlarından. Karakterleri, hikayesi ve hissettirdikleriyle yürekleri bu kadar ısıtan, bu kadar hüzünlendiren oyunların sayısı epey az. Üzerine bir de post-apokaliptik zombi hikayesi eklenince eleştirmenlerden de oyunculardan da tertemiz tam puanı kapmıştı kendisi (eh, en azından ilk oyunuyla). 2020 Mart ayında da dizi uyarlaması haberi gelmişti. Aslında ilk oyun çıktığından beri film istiyordu hayranlar ama serinin yaratıcısı Neil Druckmann projeye pek sıcak bakmıyordu. Gerekçesi hem yapım sürecinin pahalılığı hem de oyunun ruhuna uymayan bir filmden korkmasıydı. Ama HBO Druckmann Paşa’nın suyuna gidip diziye razı etmiş bir şekilde.

Dizi duyurusunun ardından en son The Mandalorian‘da izlediğimiz Pedro Pascal‘ın Joel‘i, Game of Thrones’un büyümüş de küçülmüş Lyanna Mormont’u Bella Ramsay‘in de Ellie‘yi oynayacağı açıklandı. Çekimlerse bu yaz başında Kanada’da başladı. İlk bölümün yönetmeni Kantemir Balagov, geçtiğimiz gün Instagram üzerinden aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak bölümün çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

“İşim tamamlandı. Bu fırsat verildiği için gerçekten minnettarım. İnişli çıkışlı ama bir o kadar da muhteşem bir tecrübe oldu. Ekibe sevgilerimle.”

İlk bölümle ilgili pek detay yok ama ne hakkında olacağını az çok tahmin ediyorsunuzdur. Temmuz ayında setten paylaşılan bu kare de bölümün ilk oyunun başını konu alacağını kanıtlar nitelikte. Pedro Pascal, Tommy’yi canlandıran Gabriel Luna ve Joel’ın kızı Sarah’ı canlandıran Nico Parker ile birlikte görülüyor. Sarah’ın ölümünü bu sefer televizyon başında izleyeceğiz, kaçış yok… Aaah ah.

Dizinin yayın tarihiyle ilgili net bilgi yok ama HBO bir arıza çıkmazsa 2022 sonuna doğru yayınlamayı planlıyormuş diziyi. Çekimler hala devam ediyor, hatta Pedro Pascal bu yüzden The Mandalorian çekimlerine geç katılacakmış. Merakla bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.