Çizgi Roman Haberleri

Chew Çizgi Romanı, “Chew 2: Yaygın Aroma” ile Devam Ediyor!

chew-2-banner

Rob Guillory tarafından çizilen ve John Layman tarafından yazılan Eisner Ödüllü çizgi roman Chew, ikinci cildi Chew 2: Yaygın Aroma ile raflardaki yerini aldı.

2009 yılında macerasına başlayan Chew, Image Comics tarafından düzenli olarak yayınlanmaya devam ediyor.

Temmuz 2014’te ilk cildini okuma fırsatı bulduğumuz Chew çizgi romanının ikinci cildi maalesef bazı sorunlardan ötürü biraz gecikti. Yine de Chew 2: Yaygın Aroma cildi raflardaki yerini aldı.

chew-2-kapakDikkat çeken çizgi romanları, başarılı çeviriler ile Türk okuruna sunan Marmara Çizgi, bu ciltte de iyi bir iş çıkarmış.

Chew 2: Yaygın Aroma’nın tanıtım yazısı şöyle;

Siboatik -yediği her şeyden psişik imgelemler alabilen- dedektif Tony Chu yeni ve tuhaf bir olay üstlenir. Yeni keşfedilen ve pişirildiğinde tadı büyük ölçüde tavuğu andıran bir meyve, Chu’yu Pasifik’inbatısındaki küçük bir adaya götürür. Ama bu adada gizem, entrika ve… ölüm vardır!

İşte karşınızda “Yaygın Aroma.” CHEW’un New York Times’ın en çok satan ilk sayılar listesinin en tepesindeki “Lezzetçilerin Tercihi” cildinin devamı. Polisler, sahtekarlar, aşçılar, yamyamlar ve kahinlerle dolu bu uçuk ve kara mizah dolu serideki yepyeni bir bölüm.

128 sayfalık tamamı renkli çizgi romanın çevirisi İlke Keskin’e ait. İyi okumalar!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Hayatımda okuduğum en iyi serilerden biri herkese tavsiye ederim. Klasik dünyayı kurtaran süper kahraman klişelerinden arınmış enteresan bir hikayesi olan khramanlarla dolu bir seri. Okuyun okutturun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.