Sinema Haberleri

Oscar Isaac, Metal Gear Solid Filminin Başrolünde!

Uzun yıllardır hayata geçirilmeye çalışılan Metal Gear Solid filmi başrolünü sonunda buldu. Ünlü oyuncu Oscar Isaac, Solid Snake karakterine hayat verecek.

Columbia Pictures tarafından beyaz perdeye yansıtılacak olan Metal Gear Solid için uzun süredir çalışmalar devam ediyordu. Hideo Kojima‘nın yönetmenliğini yaptığı oyundan uyarlanacak olan Metal Gear Solid filminin yönetmenliğini ise Jordan Vogt-Roberts yapacak.

Vogt-Roberts’in ismi halen söylenti olarak gözükse de Kong: Skull Island, The Kings of Summer filmlerinin yönetmeninin projenin kesin olarak başında olduğu belirtiliyor. Kesin olan yeni bir haberse başrol Solid Snake’i kimin canlandıracağı.

Oscar Isaac’in ismi son olarak Marvel Studios’un, Disney+ için hazırlayacağı Moon Knight ile anılmıştı. Ayrıca bu yıl vizyona girmesi planlanan ancak pandemi sebebiyle ertelenen Dune filminde de Leto Atreides‘i canlandırdı.

Ünlü oyuncu şimdiyse oyun dünyasının en karizmatik karakterlerinden biri olan Solid Snake’i canlandıracak. Karakter için uygun bir tercih mi, açıkçası serinin sıkı bir takipçisi olmadığım için bilemiyorum. Ancak Isaac’in oyunculuk yeteneği ve performansının yeterli olacağını düşünüyorum.

Şu an için Metal Gear Solid filminin ne zaman çekileceği, nasıl bir hikayeyi takip edeceği ya da ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.