Sinema Haberleri

Çekimlerine Tekrar Başlanan The Batman Filmi Setinden Yeni Görseller Geldi

Covid-19‘u atlattıktan sonra Robert Pattinson‘ın çekimlerine geri döndüğü The Batman setinden yeni kareler sosyal medyada yayınlandı.

Matt Reeves‘in The Batman filmi çekimleri Liverpool‘da devam ediyor. Salgın önlemleri alınarak devam edilen sette cenaze sahnesinden görseller ortaya çıktı.

Robert Pattinson‘ın Bruce Wayne olarak siyah takım elbise ile kamera karşısına geçtiği set St. George’s Hall‘da kuruldu. Cenaze çekiminden gelen karelerde; Edward Nashton / Riddler rolündeki Paul Dano, Oswald Cobblepot / Penguin‘i canlandıran Colin Farrell, Selina Kyle / Catwoman karakteriyle Zoe Kravitz ve Carmine Falcone olarak John Turturro‘yu görüyoruz. Sahnede protestocuların “Yargı günü”, “Yalanlar, yalanlar, yalanlar” yazılı dövizleri de dikkat çekiyor.

İlgili Makaleler

Colin Farrell’ın Penguin’e Dönüşümü

Öte yandan beyazperdenin oyunculuğu kadar yakışıklılığıyla da ünlü ismi Colin Farrell, Penguin karakteriyle ilk kez görüntülenmiş oldu. Kiloları, seyrelmiş saçları ve yara izleriyle dolu yüzüyle Penguin karakterine bürünen Farrell‘ı görenler tanımakta zorluk çekti.

Jeffrey Wright (James Gordon) ve Andy Serkis‘in (Alfred Pennyworth) de kadroda bulunduğu The Batman‘in gösterim tarihi son olarak 4 Mart 2022‘ye ertelendi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.