Sinema Haberleri

Ralph Fiennes, Charlie Hunnam ve Jodie Comer, 28 Years Later Ekibine Dahil Oluyor

Danny Boyle’un tekrar geri döndüğü zombi evreni 28 serisi, üçüncü film ile bizleri tekrar tırnak yeme maratonuna davet ediyor.

Gergin atmosferi ile akıllara kazınan 28 Days Later (28 Gün Sonra)‘ın ardından Boyle yönetmenliğinde olmasa da tertemiz bir devam filmi olarak karşımıza 28 Weeks Later (28 Hafta Sonra) çıkmıştı. Biz bu köprünün altından çok sular aktı demiş ve aradan geçen yılların ardından seriyi nadasa yatırmıştık ancak Boyle ansızın karşımıza çıktı.

28 Years Later (28 Yıl Sonra)’da başrolün tekrar Cillian Murphy‘de (Çilli Murphy) olacağı kuvvetli bir iddia. Kendisi de asla yalanlamıyor bu iddiaları ve ortaya konuşarak herkesi heyecanlandırıyor. Yönetmen/Yazar koltuklarında Danny Boyle ve müthiş adam Alex Garland‘ın oturduğunu da biliyoruz ancak kadroya yeni dahil olduğu iddia edilen isimler de oldukça kuvvetli.

The Killing Eve dizisi ve Ridley Scott’ın güme giden harikası The Last Duel’da sahneyi çalan Jodie Comer’ın başrollerden biri olduğu söyleniyor. Karizması ile pek çok dizi ve filmi yukarı taşıyan Charlie Hunnam (Çarli Hanım) ekibe sızmış, bilgiler o yönde. Asıl kuvvetli isim ise Ralph Fiennes. Girdiği her rolü yaşayan bu canlı efsanenin de ekibe dahil olduğu kuvvetli bir iddia olarak karşımızda.

Korku türünün eskimeyen kötü dostları zombilere Boyle’un getirdiği yorum gerçekten unutulmaz. Irgat gibi hızlı koşup sizi kovalayan zombi düşüncesi alabildiğine rahatsız edici ve günümüz sinema diliyle Boyle’un nasıl bir harika yaratacağını fena halde merak ediyoruz.

28 Years Later çekimleri önümüzdeki ay başlıyor ve Boyle’un film için 60 milyon dolar bütçe aldığını biliyoruz. Plan ise sıfırdan bir 28 üçlemesi yaratmak ancak Danny Boyle bu üçlemenin sadece ilk filmini çekecek.

Kaynak: WoR

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.