Dizi Haberleri

Nicolas Cage Spider-Man Noir Dizisinde Başrol Oynayabilir

Nicolas Cage, Marvel evreninin sevilen karakteri Spider-Man Noir odaklı canlı aksiyon dizisinde başrol için görüşmelerini sürdürüyor.

Nicolas Cage Spider-Man Noir Dizisinde Başrol Oynayabilir

Hollywood‘un deneyimli oyuncularından Nicolas Cage, Marvel evreninden Spider-Man Noir hakkındaki canlı aksiyon dizisinde başrol alma olasılığı üzerine görüşmelerde bulunuyor. Cage, daha önce Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyon filminde izleyicilerle buluşmuş ve Miles Morales‘e yardımcı olan çeşitli varyantlardan biri olarak başarılı bir performans sergilemişti. Şimdi ise Cage‘in bu unutulmaz karaktere canlı performansla dönebileceği konuşuluyor.

Ankler kaynaklı bilgilere göre; projenin duyurulmasından bir yıl sonra, Nicolas Cage‘in canlı aksiyon Spider-Man Noir dizisinde yer almak için görüşmelerde olduğu ortaya çıktı. Oyuncu, karakteri 30’lu yılların dedektifi olarak canlandırma niyetinde olduğunu belirtiyor. Bu, Cage‘in kariyerinde yeni bir adım ve TV dizilerinde ilk kez başrol projesi anlamına geliyor.

Henüz resmi olarak doğrulanmasa da, Cage‘in Spider-Man Noir karakteriyle dönüşü, projenin beklenmedik bir şekilde evrilebileceğine işaret ediyor. İlk duyuruda, Cage‘in Into the Spider-Verse‘teki karakteri Peter Parker‘a odaklanılmayacağı belirtilmişti, ancak görünüşe göre bu planlar değişebilir.

Diğer yandan Spider-Man Noir dizisinin yapımcılığını Phil Lord ve Christopher Miller üstleniyor. Senaristliğini ise 22 Jump Street‘in ortak yazarı Oren Uziel yapacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.