Sinema Haberleri

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim Yıl Sonunda Gösterime Girecek

Yüzüklerin Efendisi hayranları sevinçle karşılayacakları bir haber aldı. Yeni anime filmi olan Lord of the Rings: The War of the Rohirrim bu yılın sonlarında izleyicilerle buluşacak. Bu film, Yüzüklerin Efendisi’nin devamı niteliğinde ve Warner Bros Animation tarafından heyecanla beklenen bir yapım.

Gösterim Tarihi Doğrulandı

Uzun süredir merakla beklenen Lord of the Rings: The War of the Rohirrim için nihayet bir gösterim tarihi doğrulandı. CinemaCon 2024 kapsamında yapılan Warner Bros. panelinde verilen bilgiye göre, film 2024 Noel döneminde izleyicilerle buluşacak. Ancak henüz kesin bir tarih belirtilmedi ve yeni bir fragman da yayınlanmadı.

Daha önce filmin 13 Aralık 2024’te vizyona gireceği belirtilmişti. Noel döneminde yayınlanması, filmin 20 Aralık’tan sonra yayınlanabileceğini gösteriyor.

The War of the Rohirrim Hakkında Bilgiler

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, New Line Cinema ve Warner Bros Animation iş birliğiyle hazırlanan bir yapım. Kenji Kamiyama’nın yönettiği film, Sola Entertainment’ın animasyonunu içerecek. Seslendirme kadrosunda ise Brian Cox, Gaia Wise, Miranda Otto, Luke Pasqualino ve diğer birçok yetenekli isim yer alacak.

🔸 Elrond Hakkında Pek Bilinmeyen Gerçekler – FRPNET

The War of the Rohirrim Hikayesi

The War of The Rohirrim, Orta Dünya tarihinin en etkili karakterlerinden biri olan Rohan’ın Dokuzuncu Kralı Helm Hammerhand‘in hayatına odaklanacak. Film, Hammerhand’in ismini taşıyan Helm’s Deep (Miğfer Dibi) kalesi etrafında geçecek.

The War of The Rohirrim, Yüzüklerin Efendisi: İki Kule’de yaşanan olaylardan 183 sene öncesinde geçecek ve Kral Helm Hammerhand‘in topraklarını “Dunlending“lere karşı korumasına odaklanacak. Helm’s Deep‘e adına veren savaşı sonunda vizyonda görebilecek olmamız büyük heyecan yaratıyor.

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim tarihi netleşiyor ve heyecanla beklenen bir anime olarak karşımıza çıkıyor. Hayranların merakla beklediği bu anime film, Yüzüklerin Efendisi evrenine yeni bir soluk getirecek. Gösterim tarihini sabırsızlıkla bekleyenler, bu büyülü dünyaya bir kez daha dalacakları için heyecanlılar.

Kaynak: Comicbook

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.