Sinema HaberleriVideo Galeri

Joker: Folie à Deux Fragmanı Yayınlandı: Joaquin Phoenix ve Lady Gaga Bir Arada

Joker hayranları için heyecan verici bir gün! Bugün, Warner Bros. stüdyosu tarafından Joker: Folie à Deux ilk fragmanı yayınlandı. Bu beklenen devam filminde Joaquin Phoenix, Arthur Fleck olarak bilinen Joker‘i yeniden canlandırırken, Lady Gaga ise Harley Quinn karakterini oynuyor.

Fragman ve Poster Detayları

Joker: Folie à Deux Fragmanı:

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Fragmanın yanı sıra, film için yayınlanan posterde Joaquin Phoenix’in Arthur Fleck/Joker’i ile Lady Gaga’nın Harleen Quinzen/Harley Quinn’i görülüyor. İkili dans ederken ve palyaço makyajları içinde bir araya gelirken, posterde dikkat çekici bir atmosfer sunuluyor.

Zazie Beetz’in Yorumları

Devam filminde Arthur’un eski komşusu Sophie Drummond‘u canlandıran Zazie Beetz, tür değişimi hakkında konuştu. Beetz, karakterin yaratıcı bir yaklaşımla ele alındığını ve müzikal unsurların filme katkı sağladığını belirtti. Arthur’un çok şey hissettiğini ve yaşadığını ifade eden Beetz, dans etmenin ve şarkı söylemenin karakterin duygularını yansıttığını dile getirdi.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Joker: Folie à Deux filminde yer alacak oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix ve Lady Gaga‘nın yanı sıra Zazie Beetz, Catherine Keener, Brendan Gleeson, Ken Leung, Steve Coogan, Jacob Lofland, Gattlin Griffith ve Bill Smitrovich gibi isimler bulunuyor.

Joker: Folie à Deux için yayınlanan fragman ve poster, filmseverlere heyecan verici bir görsel şölen sunuyor. Film 4 Ekim 2024’te vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.