Sinema Haberleri

Kaldırılan Paylaşım Büyük Yankı Uyandırdı: Keanu Reeves Marvel Evrenine Dahil Mi Olacak?

Marvel’ın Birleşik Krallık Twitter hesabının Keanu Reeves‘in doğum gününü kutlamasından çok, paylaşımı hemen kaldırması sosyal medyada haklı bir tartışmaya sebebiyet verdi.

Halihazırda Keanu Reeves’in Marvel’a dahil olup olmayacağı hakkındaki söylentiler devam ederken, Marvel UK resmi hesabının yaptığı bu hareket ortamı oldukça alevlendirdi.

2 Eylülde doğum günü olan yıldız oyuncunun doğum gününü kutlayıp ardından hızlıca silse de hayranlar çoktan ekran görüntülerini almıştı.

Öte yandan Reeves’in beyaz perde takvimi oldukça yoğun olmaya başlayacak.

22 Aralık’ta The Martix: Resurrections‘ta boy gösterecek oyuncu, gelecek yıl da mayısta vizyona girecek John Wick 4 filminde başrol olarak karşımıza gelecek. İlerleyen yıllarda Keanu gündemi domine edecek gibi gözüküyor. Sadece hayranlar değil Hollywood’un ünlü isimleri de Keanu ve Marvel flörtünün kaçınılmaz bir birliktelik olduğunu düşünüyor.

Marvel tarafı ise bir kaos çıkmaması açısından paylaşımı kaldırdıklarını ifade ettiği söyleniyor. E peki şimdi ne oldu ?

Keanu’yu Marvel Sinematik Evreni’nde hangi süper kahramana hayat verirken görmek isterdiniz?

Şahsi yorumum Mephisto veya Knull’dan birisi olmasından yana. Yıllardan beri her kötülüğün arkasında kesin bu kes Mephisto diye diye 4 yılı geçirmişizdir. Ve hala demeye devam edece gibiyiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.