Sinema Haberleri

Bill Skarsgård, Welcome to Derry Dizisinde Yeniden Pennywise Oluyor

Bill Skarsgård, Welcome to Derry adlı IT öncül dizisinde Pennywise rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Dizi, IT ve IT Chapter 2‘deki olaylardan yıllar önce geçen Pennywise’ın kökenlerini keşfedecek. Filmin 2025 yılında Max‘te gösterime girmesi planlanıyor. Skarsgård’ın palyaço kostümü ve Pennywise’ı korkutucu kılan sinir bozucu gülümsemesiyle işi henüz bitmedi.

Skarsgård, Pennywise Rolüne Geri Dönüyor

Welcome to Derry Bill Skarsgard Pennywise

Deadline’ın haberine göre, Bill Skarsgård, Derry’nin kanalizasyonlarında dolaşan ikonik palyaço Pennywise’ı canlandırmak üzere geri dönüyor. Skarsgård, New Line Cinema‘nın dünya çapında gişe rekorları kıran filmlerinde bu karakteri canlandırmasıyla tanınıyor. Welcome to Derry, Pennywise’ın kökenlerine odaklanacak ve Skarsgård’ı IT serisinin yaratıcılarıyla yeniden bir araya getirecek.

IT Yaratıcılarıyla Yeniden Buluşma

Dizi, Skarsgård’ı IT‘in yaratıcı ekibiyle yeniden buluşturuyor. Andy Muschietti her iki filmi de yönetirken, Barbara Muschietti ve Jason Fuchs ikinci filmin ortak yapımcılarıydı. Dizi, diğer IT yapımcıları Roy Lee ve Dan Lin ile birlikte geliştirildi. Andy Muschietti, dokuz bölümden dördünü yönetecek. Hikaye, Stephen King’in IT adlı romanından uyarlanacak. Andy ve Barbara Muschietti, hikayeyi Fuchs ile birlikte yazdılar. Ekipte ayrıca Brad Caleb Kane, David Coatsworth, Skarsgård, Shelley Meals, Lee ve Lin yer alıyor. Fuchs, ilk bölümün senaryosunu yazdı ve Kane ile birlikte ortak showrunner olarak görev yapacak. Şimdiden açıklanan oyuncular arasında Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk ve James Remar yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bill Skarsgård’ı Daha Önce Nerede Görmüş Olabilirsiniz?

WESTWOOD, CALIFORNIA – AUGUST 26: Bill Skarsgard attends the premiere of Warner Bros. Pictures “It Chapter Two” at Regency Village Theatre on August 26, 2019 in Westwood, California. (Photo by Emma McIntyre/FilmMagic)

Bill Skarsgård, en çok IT filmlerindeki çalışmalarıyla tanınsa da, bazı TV rollerinde de yer aldı. Welcome to Derry ile üç yıl sonra televizyona dönüş yapıyor. Televizyonda en çok Netflix’in Hemlock Grove adlı ilk orijinal dizilerinden birinde Roman Godfrey karakterini canlandırmasıyla tanınıyor. Clark Oloffson rolüyle Clark‘ta başrol oynamadan önce, Nathan Stewart-Jarrett ile birlikte Soulmates‘in bir bölümünde rol aldı. Sinemada son olarak John Wick: Chapter 4 ve Boy Kills World‘de görüldü. Bu yıl vizyona girecek diğer projeleri arasında The Crow ve Nosferatu da bulunuyor.

Skarsgård’ın Gelecek Projeleri

Nosferatu‘nun yeniden çevriminde Skarsgård, Kont Orlok karakterini canlandırıyor ve karaktere farklı bir hava katıyor. “İğrenç biri. Ama çok cinselleştirilmiş. Canavarın gücü ve bu gücün sizi nasıl etkilediğiyle ilgili cinsel bir fetişle oynuyor. Umarım hem ondan biraz etkilenir hem de bu etkilenmeden tiksinirsiniz,” diyor. The Crow, 23 Ağustos 2024’te, Nosferatu ise Noel günü sinemalarda gösterime girecek. Welcome to Derry ise 2025 yılında gösterime girecek.

🔸 Stephen King Eserlerinin Kara Kule ile Bağlantısı – FRPNET

Welcome to Derry ve Pennywise’ın Kökenlerine Yolculuk

Welcome to Derry, Pennywise’ın korkutucu dünyasına daha derin bir bakış sunacak. Dizinin hayranlar arasında büyük bir heyecan yaratması bekleniyor. Stephen King’in eserlerinden uyarlanan hikayeler, her zaman ilgi çekici olmuştur ve Welcome to Derry‘nin de bu geleneği sürdüreceği düşünülüyor.

YouTube player
Pennywise Hakkında Az Bilinen Gerçekler

Bill Skarsgård’ın Welcome to Derry ile yeniden Pennywise rolüne dönmesi, hayranlar için büyük bir heyecan kaynağı. Welcome to Derry, 2025’te Max‘te gösterime girdiğinde, izleyicilere Pennywise’ın karanlık ve korkutucu kökenlerine dair daha fazla bilgi sunacak. Bu dizi, Pennywise karakterinin derinliklerini keşfetmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.