AYBABTUSinema Haberleri

Viggo Mortensen, Aragorn Olarak The Hunt for Gollum Filminde Geri Dönebilir

Viggo Mortensen, The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) serisinde ikonikleşen Aragorn rolünü The Hunt for Gollum filminde yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.

Viggo Mortensen’in Aragorn Yolculuğu

Viggo Mortensen, 2001 yılında The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring (Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği) filminde Kuzeyli bir Kolcu ve Yoldaşlık’ın önemli bir üyesi olan Aragorn’u canlandırmıştı. Aktör, GQ dergisine verdiği bir röportajda yeni filmi The Dead Don’t Hurt ve yeni Yüzüklerin Efendisi filmi The Hunt for Gollum hakkında konuştu.

Lord of the Rings - Aragorn

Aragorn Olarak Geri Dönüş İhtimali

The Hobbit: An Unexpected Journey filmi ilk duyurulduğunda, Mortensen doğru hikaye olursa Aragorn’u oynamaya istekli olduğunu belirtmişti. Aynı şeyin The Hunt for Gollum filmi için de geçerli olup olmadığı sorulduğunda, Mortensen olumlu bir yanıt verdi:

“Elbette. Hikayenin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, duymadım. Belki eninde sonunda duyarım. O karakteri oynamayı seviyorum. O karakteri oynarken çok şey öğrendim. Çok keyif aldım. Ancak şu anda bulunduğum yaş ve benzeri açılardan uygun olsaydım yapardım. Sadece karakter için doğru kişi olsaydım yapardım. Aksi takdirde bunu yapmak aptalca olurdu.

The Hunt for Gollum: Yeni Bir Macera

The Hunt for Gollum filmi, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemesinin orijinal oyuncu kadrosu ve ekibinin birçoğunu yeniden bir araya getiriyor. Andy Serkis, hem filmi yönetecek hem de Gollum rolünü yeniden canlandıracak. Philippa Boyens ve Fran Walsh, Warner Bros. filminin senaryosunu yazmak üzere anlaşma yaptı. Peter Jackson ise baş yapımcı olarak projede yer alacak.

Aragorn Gollum

Filmin Konusu

Filmin resmi açıklaması şöyle:

Bilbo Baggins’in Shire’daki meşhur, havai fişeklerle dolu doğum günü partisinden on yedi yıl sonra, büyücü Gandalf, Yolgezer’i (daha sonra Aragorn olarak bilinir), kötü lord Sauron ondan her şeye gücü yeten Tek Yüzük’ün yerini öğrenmeden önce, yozlaşmış bir hobbit olan Gollum’u yakalaması için gönderir.

The Hunt for Gollum, Aragorn ve Gandalf’ın Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi olayları arasında Gollum’u arayışını konu alıyor.

Aragorn: Hayranların Favorisi

Aragorn, orijinal Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi’nin en popüler karakterlerinden biriydi. İlk kez Yüzük Kardeşliği’nde tanıtıldığında, Isildur’un kraliyet varisi ve Gondor’un gerçek Kralı olmasına rağmen, dünyadan bıkmış bir gezgin olarak karşımıza çıkar. Gösterdiği sadakat, cesaret ve savaş becerisi onu Yoldaşlık’ın önemli bir üyesi yapar. İki Kule’de, Yoldaşlık Orta Dünya’daki savaşa daha fazla karıştıkça, Aragorn’un savaşçı yönü daha da güçlenir. Son olarak, Kralın Dönüşü’nde Aragorn tam anlamıyla bir ordu komutanı ve lider olur.

🔸 Warner Bros, Yeni Bir Yüzüklerin Efendisi Filmini Duyurdu: The Hunt for Gollum – FRPNET
Aragorn

Vizyon Tarihi

The Hunt for Gollum, 2026 yılında vizyona girecek. Viggo Mortensen’in Aragorn olarak geri dönüp dönmeyeceği konusu ise merakla bekleniyor. Eğer Mortensen, Aragorn rolüyle The Hunt for Gollum filmiyle geri dönerse bu, Yüzüklerin Efendisi hayranları için büyük bir sürpriz olacak.

Bu gelişmeler ışığında, The Hunt for Gollum filmi, Yüzüklerin Efendisi evrenine yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.