AYBABTUDizi Haberleri

Gibi FRP Bölümünün Karakter Kağıtları Yaratıldı

Gibi dizisinin yeni yayınlanan FRP temalı bölümü “Demir Kalenin Kuzgunları: Ölüm Büyücüsü’nün Mirası”, izleyicilere fantastik, masaüstü FRP ortamı yaratan bir bölüm sundu.

Başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın yer aldığı Gibi dizisi Exxen ekranlarında mizah severlerle buluşuyor. Her sezon finalinde absürt konuları ele alan dizi, 5. sezon finalinde ise fantastik ortamlara daldı. Demir Kalenin Kuzgunları: Ölüm Büyücüsü’nün Mirası isimli bölümde canlandırılan karakterlerin FRP karakter kağıtlarını da dizinin hayranları yaratmışlar.

Dungeons and Dragons’ın resmi uygulaması DnD Beyond ile yaratılan karakter kağıtları tabii ki resmi değil.

İlgili Makaleler

Ekşi Sözlük’te whiteraistlin isimli kullanıcı tarafından girilen entry’de şu sözler ve karakter kağıtları yer alıyor;

bu efsane ötesi dizinin beşinci sezonunun on ikinci bölümünde anıştığımız barbar cüce Ersoy, Helm paladin’i İlkkan ve ateş büyücüsü Yılmaz karakterlerini kullanmak isteyen olabileceği düşüncesiyle dnd beyond üzerinden yarattım. aşağıda bulabilirsiniz:

Ersoy (Cüce Barbar) – DnD Beyond karakter kağıdı

İlkkan (Helm Paladini) – DnD Beyond karakter kağıdı

Yılmaz (Ateş Büyücüsü) – DnD Beyond karakter kağıdı

dizayn notları:

– Ersoy’un ability score’ları konusunda oybirliği ile mutabık olduğumuzu düşünüyorum.

– Bir saha araştırmacısı olduğu için Ersoy’un arka planını Investigator olarak belirledim. Bonds kısmında çok kıymet verip kaybettiği ve arada anımsadığı yakını da elbette hunharca yenen babaannesi.

– İlkkan’ın half-elf mi, half-orc mu olduğu konusunda mütereddit kaldım, sonra half-orc özelliklerinin daha baskın olduğunu düşündüm.

– İlkkan bir düşün emekçisi olduğu için arka planını researcher olarak belirledim. karakter özellikleri arasında sosyal ortamlarda garip çıkışlar yapmak, okumadığı kitaplarla övünmek ve özlü sözler söylemek mevcut. Bonds kısmında hayatı boyunca cevabını aradığı soru elbette babasının kim olduğu. Bir tek İlkkan’ın flaws kısmını özellikle yazdım (kadın görsün katılsın).

– İlkkan’ın işe yaramaz büyüler bildiğini öğrendiğimiz için paladin büyüleri arasından görece en işe yaramayanları seçtim elbette değiştirilebilir.

– Üçüncü seviye olmasına parmak kadar kaldığı için de xp’sini ona göre belirledim. level atladı, atlayacak.

– Yılmaz’ın ateş büyücüsü olduğunu bildiğimiz için sınıfını wizard, ihtisasını da evocation olarak belirledim. büyülerini de mümkün mertebe ateş ile ilintili büyülerden seçtim. elbette birinci seviye kalkan büyüsü de mevcut.

– Yılmaz lise mezunu olup işi gereği dünyayı gezip dolaşmış birisi olduğu için arka planını gezgin olarak tespit ettim. Karakter özelliklerine güne belirli ritüellerle başlamasını (sabah sigarası), başkalarına olan sevgisini veya öfkesini olağandışı şekillerde göstermesini, genel şüpheci tavrını ekledim. zayıflığı ise keyif verici maddeler (alkol ve sigara).

– Karakterlerin becerilerini (proficiency) belirlerken ve ekipmanlarını seçerken yine ilk bölümde gördüklerimizden esinlendim.

artık demir kalenin kuzgunlarını kimse tutamaz.

Gibi 5. sezon 12. bölümü Demir Kalenin Kuzgunları: Ölüm Büyücüsü’nün Mirası hikayesi, sezon finali olan 13. bölüm Demir Kalenin Kuzgunları: Ahşap Sandığın Muhafızları ile sona erecek. Bu FRP macerası tadındaki fantastik hikaye ile 5. sezon da son bulacak.

Eğer Ersoy, İlkkan ve Yılmaz’ı oyunlarınızda kullanmak isterseniz bu FRP karakter kağıtları işinizi görecektir. Şimdiden iyi oyunlar, iyi seyirler ve iyi eğlenceler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.