Oyun Haberleri

Remnant: From The Ashes, Adventure Mode ve Yeni Leto’s Lab Zindanı İle Karşımızda!

Perfect World Publishing B.V. ve Gunfire Games, Remnant: From the Ashes‘in gizemli ve tehlikeli dünyası için yeni bir oyun modu ve zindan yayınlayacaklarını duyurdu.

“Adventure Mode”

12 Eylül‘de yayınlanacak olan “Adventure Mode (Macera Modu)”, oyuncuların Ruined Earth, Rhom ve Yaesha’ya tekrar girmesine izin vererek Remnant: From the Ashes‘a keşfedilecek yeni bir katman getirecek. Oyuncular ve takım arkadaşları zindanları keşfetmeye, yeni düşmanlarla karşılaşmaya ve en sevdikleri veya en zorlu dünya reislerine karşı savaşmaya devam etmek için yeni modu, Ward 13’teki World Stone‘dan etkinleştirebilecek ve dinamik bir şekilde oluşturulan ortamlardan birini seçebilecekler.

Looter Shooter Türüne Yeni Bir Soluk! Remnant From the Ashes İncelemesi

“Leto’s Lab” Zindanı

19 Eylül‘de yayınlanacak olan “Leto’s Lab” ise oyuncuları, basit bulmacaların zorlu dövüşle birleştiği ve yeni bir reis savaşının da olduğu Research Station Alpha ile bir göreve götürecek. Ruined Earth’de dinamik olarak yaratılan bu yeni zindan, oyunun karmaşık arka planı ve esrarengiz kırmızı kristaller hakkında daha fazla bilgi verecek.

“Leto’s Lab” Nedir?

“Leto’s Lab”, Research Station Alpha ile bizi bir göreve çıkaracak. Laboratuvar, ilk başta sonsuz enerji kaynağı olarak kullanmak amacıyla gizemli kırmızı kristalleri araştırmak için kurulmuştu. Baş araştırmacı Leto Apostolakis kristallerin yakın yerlere anlık yolculuk amacıyla, uzay ve zaman arasında köprü kurmak için de kullanılabileceğini kuramlaştırdı. Leto, insanoğlunun diğer dünyalara gerçekleştirdiği ilk acemi yolculuklara imkân veren Ward 16’daki World Stone‘u açan kişiydi. Leto’nun deneyleri zaman geçmeden başlangıçtaki amacından saptı ve World Stone‘ları şüpheli deneyleri için kullanmaya başladı. Root işgal edildikten sonra da laboratuvar aylarca kullanıldı, ama en sonunda Leto’nun deneylerinden biri ters gittiğinde boşaltılmak zorunda kalındı.

Remnant: From The Ashes

From the Ashes‘ten kısaca bahsetmek gerekirse, canavarla dolu kıyamet sonrası bir dünyada geçen hayatta kalmaya dayalı bir üçüncü kişi aksiyon oyunu. Hayatta kalan son insanlardan biri olarak kendi başımıza veya en fazla iki hayatta kalanla birlikle ölümcül düşman sürüleri ve reislerle karşılaşarak kaybolanları tekrar kazanmaya çalışacağız. PC (Steam ve Arc), Xbox One ve PlayStation®4 için yayınlanan oyunun detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.