Oyun Haberleri

Kahramanlara Özel The Elder Scrolls Online Koleksiyon Sürümü

elder-scrolls-online-hero-guide

The Elder Scrolls Online oyunu 4 Nisan’da çıkıyor.

Çıkış tarihine az bir süre kala Bethesda firması yepyeni bir koleksiyon setini duyurdu; ancak bu kez oyun değil…

elder-scrolls-online-hero-guide-setBethesda ile Amerikan çizgi roman devi Dark Horse Comics’in ortaklaşa hazırladığı The Hero’s Guide to the Elder Scrolls Online (Elder Scrolls Online İçin Kahramanın Kılavuzu) adı verilen özel bir paket duyuruldu.

Bu paket, içeriğinde oyunu barındırmıyor. Paketin içeriğinde 3 kitap olarak hazırlanmış ve toplamda 272 sayfa olan yazılar ve illüstrasyonlar yer alıyor. Tamriel’in İkinci Çağı dönemindeki parşömenleri toplu halde bu kitaplarda bulabilirsiniz.

Her kitap farklı içeriklere sahip. İlk kitap; bir grup Nord avcının Gök Tanrısı Kyne’yi onurlandırmak için yaptığı yolculuğu anlatıyor. İkinci kitap; önemli ırklar tarafından kullanılan silahların ve zırhların anlatıldığı bir İmparatorluk kitabı. Üçüncü kitap ise bir büyücü çırağının simya ile ilgili günlüklerini içeriyor.

David S. J. Hodgson tarafından yazılan ve Brynn Metheney, Roberto Gomes, David Keen ile Caio Cacau’nun çizimleri ile süslenmiş bu set sadece 10.000 adet limitle piyasaya sürülecek.

The Hero’s Guide to the Elder Scrolls Online setini Bethesda Store’dan 100$ karşılığında satın alabilirsiniz. Şu anda önsiparişte olan set, 14 Nisan’da piyasaya çıkacak.

The Elder Scrolls dünyası ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İşte paket içeriğinin fotoğrafları:

book-eso-herosguide-arms-combo book-eso-herosguide-bounty-combo book-eso-herosguide-flat book-eso-herosguide-litho-combo book-eso-herosguide-shell-combo book-eso-hersoguide-kynes-combo

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.