Oyun Haberleri

duruNdragons’da Yeni Bir D&D Macerası Başlıyor: Batangüller Destanı

Batangüller Destanı macerası başlıyor. Geçtiğimiz yıl D&D Nedir ve Nasıl Oynanır? adlı ilk videosuyla FRP içerik üreticiliğine başlayan duruNdragons kanalı, KAFA20 ekibiyle 11 Ocak Perşembe günü yeni D&D oyunlarının yayınına başlıyor.

Öncelikli olarak Dungeons and Dragons ile ilgili videolar üreten kanalda KAFA20 ekibi, yayın serüvenine 6 Nisan 2023’te Twitch’te başlamıştı. Kendi yarattıkları evren Mines’in Seri Adaları’nda geçen hikâyeleri, lanet, şans ve ölüm temalarına yoğunlaşıyordu.

Batangüller Destanı Macerası Başlıyor

Batangüller Destanı ise yine aynı evrenin başka bir kıtasındaki Batı Gülü şehrinde geçiyor. Şehrin yöneticilerinden Thuldrim Batangül’ün dört kızının hikâyesini anlatan seri, yine D&D 5E sistemiyle oynanıyor. Özgür Krallıklar’ın 7 yıldır içinde bulunduğu savaşın ani bir ateşkesle sonlanmasıyla bir anda şehrin kaderinin sorumluluğu Batangüllerin üstüne kalıyor.

Bu ağır yükle birlikte ihanetler, hatalar ve aile sırları da açığa çıkıyor.

Kimler Hangi Karakeri Canlandıracak?

Bu serinin zindan efendisi, KAFA20’nin Lanetli Şans serisinde Hugo karakterini canlandıran Hakan iken ekibin bir önceki zindan efendisi Duru, en büyük kız kardeş Thitrani’yi oynuyor. Yine KAFA20 ekibinden Ceren Daernyss’i, İdil de Cornelia’yı canlandırıyor. Bu mini seride, Diceuki markasında el yapımı zarlar yapan Özlem de ekibe Yulia olarak katılıyor.

5 bölümlük bu seri, D&D’nin fantastik doğasıyla çekişmeli kardeş ilişkilerini bir araya getiriyor. Yeni bölümler, her hafta Perşembe akşamı duruNdragons Twitch kanalında yayınlandıktan sonra Pazartesi duruNdragons Youtube kanalında izleyicilerle buluşuyor!

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.