Edebiyat

Dungeons and Dragons Filminin Öncesini Anlatacak Romanlar Geliyor

Dungeons and Dragons filmi Honor Among Thieves olaylarından öncesini anlatan kitap serisinin ilki duyuruldu. Owlbear seven druid Doric kitabın ana kahramanı olacak.

Önümüzdeki yıl Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (Hırsızlar Arasındaki Onur) filminde karşımıza çıkacak olan partiyle tanışmadan önce, Penguin Random House yayınlanacak iki yeni roman sayesinde bu kahramanlardan birkaçıyla biraz erken tanışacağız.

io9, sırasıyla E.K. Johnston ve Jaleigh Johnson tarafından kaleme alınan iki öncül roman olan The Druid’s Call ve The Road to Neverwinter ile ilgili ilk ayrıntıları paylaştı.

Druid’s Call (Druid’in Çağrısı), adından da anlaşılacağı gibi fragmanda gördüğümüz Tiefling Druid olan Doric karakterine odaklanacak ve çoğunlukla bir Owlbear’a dönüşerek bizi sevindirecek.

Dungeons and Dragons oyuncuları, druidlerin bir Owlbear’a dönüşmesinin oyun kurallarına aykırı olduğundan şikayet etse de bunu yapmasını izlemek oldukça eğlenceli olacak. The Druid’s Call (Druid’in Çağrısı), Doric’in doğayla güçlü bağlantısını keşfettiği ilk günlerini anlatacak. Bu sayede belki de neden bir Owlbear’a dönüştüğünü öğrenebileceğiz.

Şu anda Jaleigh Johnson’ın The Road to Neverwinter (Neverwinter Yolu) hakkında pek bir bilgi yok ancak adından da anlaşılacağı gibi, muhtemelen Faerûn’un en güçlü şehirlerinden olan Neverwinter’ı ziyaret edeceğiz.

The Druid’s Call ve The Road to Neverwinter, Şubat 2023’te raflarda yerini alacak. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves filmi ise 3 Mart 2023‘te vizyona girecek.

Kaynak: io9

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.