Dizi Haberleri

The Witcher 2. Sezonun Post-Prodüksiyon Aşamasına Geçildi

Covid-19 salgını ve sakatlıklar nedeniyle uzun ve sancılı çekim sürecini geride bırakan The Witcher‘ın 2. sezonunda nihayet son aşamaya gelindi.

The Witcher Dizi Sorumlusu Lauren S. Hissrich, 2. sezonun post-prodüksiyon aşamasına geçtiklerini sosyal medyadan duyurdu. Hissrich, Twitter’dan, “Londra’ya, her şeyin olduğu küçük karanlık gürültülü odalara döndük. The Witcher 2. sezonun yapım sonrası aşamasındayız ve ben çok heyecanlıyım” mesajını paylaştı.

Geçtiğimiz ay Netflix üst düzey yöneticisi ve İçerikten Sorumlu Başkanı Ted Sarandos, The Witcher‘ın yeni sezonunu 2021‘in son çeyreğinde, Kasım-Aralık aylarında yayınlamayı planladıklarını duyurmuştu. The Witcher gibi bir fantastik dizi; özel efektler, düzenleme ve puanlama ile çok sayıda post prodüksiyon aşamasından geçiyor. Hissrich‘in açıkladığı gibi yapım sonrası çalışmalarına başlanan ikinci sezon için Sarandos‘un yıl sonu tahmini tutacak gibi görünüyor.

Zaten The Witcher‘ın ilk sezonu Aralık ayında yayınlanmıştı. İkinci sezonun da yine aynı dönemde ekrana gelmesi pek de sürpriz olmaz. Dile kolay iki sene. Evet çok fazla bekledik, umarız yeni sezon beklediğimize değer.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.