AYBABTUDizi HaberleriVideo Galeri

T-World Evreninde Geçecek Süper Kahraman Dizisi Altay’dan İlk Fragman

Türkiye’nin ilk süper kahraman sinematik evreni, yayınlanacak ilk dizi Altay ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. T-World evreninde geçecek ilk dizi Altay‘dan ilk fragman yayınlandı.

Türk topraklarının süper kahramanları yavaş yavaş sahneye çıkıyor. Atv’de yayınlanan Akıncı animasyonu ve Netflix’in Hakan: Muhafız dizileriyle yerli süper kahramanlar hayatımıza giriyor. Bunun son örneği de daha önce duyurduğumuz Altay dizisi olacak.

2019 yılının sonlarından bu yana zaman zaman gündeme gelen Türkiye’nin ilk süper kahraman evreni T-World‘de geçen olayları konu alacak ve ilk yapımı olacak dizi, Altay’ın fragmanı yayınlandı.

YouTube player

Altay dizisi, oyuncu kadrosunda birçok tanıdık isme yer verecek. Dizinin oyuncu kadrosu Cem Özer, Batuhan Ayar, Aslı Sümen, Beste Kökdemir, Elif Doğan, Cemil Büyükdöğerli, Çetin Sarıkartal, Toprak Sergen ve Muhammet Uzuner‘den oluşacak.

T-World sinematik evreninin ilk yapımı olacak Altay, toplamda 4 sezon ve 26 bölümden oluşacak. Günümüzde geçecek olan dizi, 2023 yılı içinde yayınlanacak. Dizinin yayınlanacağı platform ise TRT’nin dijital platformu tabii olacak.

Daha önce Marvel’ın Agents of S.H.I.E.L.D. dizisi, Prison Break ve Lost gibi yapımlarda yönetmenlik yapan Bobby Roth, Altay dizisinin de yönetmeni olacak.

Altay Dizisinin Konusu Ne?

Dizi, yalnızca Türkiye değil, dünya kültürlerine de ev sahipliği yapacak. Altay başta olmak üzere toplam altı süper kahramana ev sahipliği yapacak. Altay’ın yanındaki süper kahramanlar “Su Perisi“, “İkizler“, “Rumi“, “Nazar” ve “İnsan Tamircisi” olacak. Dizideki kötü karakter sayısı ise 4 olacak. Karakterler, ölümlü karakterler olacak ve yalnızca son teknolojiden güç alacaklar.

T-World Evreni Nedir?

Altay dizisinin ilk adımlarını atacağı T-World evreni, toplamda 35 süper kahramana ev sahipliği yapacak. Kahramanların hiçbiri ölümsüzlük gibi güçlere sahip olmayacaklar ve Altay’daki gibi son teknolojiden faydalanacaklar. Kahramanlar, çevresel sorunlar, savaşlar ve salgınlar gibi zorluklara karşı mücadele edecekler.

T-World sinematik evreni, yapımcı olarak Bülent Turgut, Raif İnan ve Erdal Bozkuş gibi isimlerden destek alacak. Evrenin yalnızca dizi ya da dizilerden değil, bununla birlikte farklı filmler, oyunlar ve grafik romanlardan oluşması planlanıyor. Süper kahraman konseptleri Bülent Turgut tarafından tasarlanırken, evrenin senaryosunda Halid S. Şimşek bulunuyor. Ayrıca Game of Thrones’ta da görev yapan Onur Can Çaylı da projede yer alıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.