Dizi Haberleri

Stranger Things’in 3. Sezonundan Yeni Bilgiler

Merakla beklenen Stranger Things serisinin 3. sezonu ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. TVline’ın edindiği bilgiye göre, Netflix‘in 80’ler sinemasına göndermeleri ile bizim kuşağı çocukluğuna götüren dizisi Stranger Things‘in üçüncü sezonu 8 bölümden ibaret olacak. Zaman atlamasının yaşanacağı yeni sezonun çekimlerinin ise Nisan ayının ortalarında başlaması planlanıyor.

İlgili Makaleler

Serinin yaratıcılarından Duffer Kardeşler, hikayenin bir yıl sonrasından yani Goonies ve Back to the Future’ın moda olduğu 1985’ten devam edeceğini doğruladı. THR’a konuşan Matt Duffer, “Çocuk oyuncularımız büyüme çağında. Diziyi daha hızlı yazıp çekmemiz gerekiyor. Üçüncü sezonu çekmeye başladığımızda zaten bir yıl daha büyümüş olacaklar. Bu da bizi zaman atlamasına zorluyor.” dedi.

Üçüncü sezonda yer alacak oyuncuları da sıralayalım: Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Jim), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Cara Buono (Karen), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve), Dacre Montgomery (Billy) ve Sadie Sink (Max).

Heyecanla bekliyoruz!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.