Dizi Haberleri

Lumberjanes Çizgi Romanı HBO Max Dizisi Oluyor

HBO, Boom! Studios‘un Lumberjanes çizgi roman serisini animasyon diziye uyarlayacak.

Miss Quinzella Thiskwin Penniquiqul Thilstle Crumpet’ın yaz kampında tanışan April, Jo, Mal, Molly ve Ripley‘nin doğaüstü macerasını anlatan Lumberjanes, HBO Max‘te yayınlanmak üzere animasyon serisi olarak geliştirilecek.

2014 yılında çıkan Lumberjanes‘in 2015‘te 20th Century Fox tarafından filme uyarlanması bekleniyordu ancak Disney‘in Fox‘u satın almasının ardından söz konusu proje rafa kaldırılan yapımlardan biri oldu. Eisner ödülüne sahip çizgi roman serisini ekrana taşımak isteyen HBO Max, Apple ve Peacock ile girdiği teklif yarışını kazanarak yayın haklarına sahip oldu.

Sevilen çizgi roman serisinin yaratıcılarından Noelle Stevenson, HBO Max‘in Lumberjanes projesine tam yetkiyle dahil oldu. Netflix‘teki She-Ra and the Princesses of Power (She-ra ve Güç Prensesleri) serisinin sorumluluğunu üstlenen Stevenson, Lumberjanes‘te hem senarist, hem yapımcı hem de yönetmen olacak.

Stevenson ile birlikte seriye hayat veren Shannon Watters, Grace Ellis ve Brooklyn A. Allen da idari yapımcılar olarak HBO Max‘in dizisinde görev alacaklar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.