AYBABTUDizi HaberleriOyun Haberleri

God of War, Amazon’da Dizi Oluyor!

Amazon Prime Video, Playstation’ın sevilen oyunu God of War‘u dizi olarak ekranlara taşımak için kolları sıvadı.

PlayStation bu yılın başlarında Gran Turismo, Horizon ve God of War TV dizileri geliştirdiğini açıklamıştı. O sırada PlayStation Productions, Horizon serisinin Netflix’te dizi olacağını belirtmişti. Şimdi de Kratos’un tanrılara karşı olan savaşını ele alan God of War serisinin Amazon tarafından diziye uyarlanacağı açıklandı.

Deadline’ın haberi, dizi hakkında bazı detayları ortaya çıkardı. Amazon’un God of War yapımı için görüşmelere başladığını biliyorduk. Gelen haberle, anlaşma sağlandığını anlamış olduk.

Dizi, Kratos’un Yunan Mitolojisi’nde yaşadığı rolü atlayarak doğrudan yeni oyunları ele alacak. Yani İskandinav Tanrıları’na kafa tutan bir Kratos’u izleyeceğiz.

God of War oyununun yönetmeni Cory Barlog, Amazon Prime Video dizisinin yönetici yapımcılığını üstlenecek.

YouTube player

Dizi, Kratos‘un oğlu Atreus ile merhum eşinin küllerini serpmek için tüm alemlerin en yüksek zirvesine yaptığı yolculuğu konu alacak. Mark Fergus ve Hawk Ostby (Children of Men, Iron Man) diziyi yazacak ve Zaman Çarkı dizisinin başındaki Rafe Judkins dizinin yürütücü yapımcısı olacak.

Sony Pictures Television Studios başkanı Katherine Pope şunları söyledi;

Bu güzel ve yürek burkan oyunu birinci sınıf bir diziye uyarlamak için Amazon Studios’taki arkadaşlarımız ve PlayStation Productions’daki ortaklarımızla birlikte çalışmaktan çok gururlu ve heyecanlıyız. Rafe, Mark ve Hawk; Kratos’un kadim mitolojik yolculuğunda bir yol çizen bir güzel bir dizi hazırlıyorlar.

Projeye bağlı diğer yapımcılar arasında PlayStation Productions’tan Asad Qizilbash ve Carter Swan, Santa Monica Studio’dan Yumi Yang ve Vertigo’dan Roy Lee yer alıyor. Santa Monica Studio’dan Jeff Ketcham da dizinin ortak yapımcılığını üstlenecek.

Amazon Studios küresel televizyon başkanı Vernon Sanders ise yapım hakkında şunları belirtti,

God of War, geniş ve sürükleyici dünyaları kadar zengin hikaye anlatımıyla da küresel müşterilerimizi büyüleyeceğine inandığımız ilgi çekici, karakter odaklı bir yapım. Sony Pictures Television, PlayStation Productions ve Santa Monica Studio ile God of War mitolojisini bu kadar önemli bir şekilde keşfetme macerasını paylaşmaktan onur duyuyoruz.

Umarız dizi hem karakterler hem de hikaye anlamında sadık bir yapım olur.

Kaynak: Deadline, GameInformer

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.