Dizi Haberleri

American Gods Dizi Uyarlamasının Mr. Wednesday’i Belli Oldu!

american-gods-banner

Yıllardır sevenlerine yollarını gözleten American Gods dizisinden nihayet güzel ve somut haberler alıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde gelen başrolde Ricky Whittle‘ı izleyeceğimiz haberinin ardından, dizi nihayet Mr. Wednesday‘ini de buldu.

Başarılı dizi Deadwood’da Al Swearengen rolünde izlediğimiz Ian McShane, bu sefer de Mr. Wednesday olarak izleyiciyle buluşacak!

ian-mcshane

Romanda, Mr. Wednesday ile hapisten yeni çıkmış Shadow’un yolları ilginç bir şekilde kesişir ve Mr. Wednesday daha da ilginç bir şekilde Shadow’u koruması olarak işe alır. Shadow, Mr. Wednesday’le ülkenin bir ucundan diğerine seyahat ederken kendini Eski ve Yeni tanrıların arasındaki bir “ölüm kalım” savaşının ortasında bulur.

American Gods çekimleri önümüzdeki Nisan ayında başlıyor. Bryan Fuller ve David Green, Neil Gaiman’ın da katkılarıyla, senaryoyu kaleme alırken, yönetmen koltuğuna da David Slade oturacak.

ian-mcshane-resim

Gaiman’ın ise rolü McShane’in almasına yorumu şu şekilde: “Mr. Wednesday kadar sevilen bir karakter yazdığınızda (hatalarıyla birlikte ya da hatalarına rağmen), internet halkının bu rol için en uygun adayı seçme yarışını izliyorsunuz. Yüzlerce ismin önerildiğini gördüm fakat hiçbiri beni McShane kadar keyiflendirmedi. Onunla daha önce bir projede de olsa çalışma zevkini tatmıştım ve tekrar bu zevki tadacağım için çok şanslıyım.”

McShane, bu sezon Game of Thrones dizisinde de oynayacak. Başarılı oyuncu daha önce Pirates of the Carribean, American Horror Story, Jack the Giant Slayer ve Snow White and the Huntsman gibi fantastik yapımlarda yer aldı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.