Dizi Haberleri

Good Omens 3. Sezon Onayını Aldı!

Good Omens 3. sezonu için resmi onayını aldı ve yeni sezon ikinciden çok ilkine benzeyecek. Çünkü senaryosu Neil Gaiman tarafından, Terry Pratchett‘ın 1989-2006 yıllarında aldığı notlardan uyarlanacak.

Biri cehennemden, diğeri cennetten çıkma favori ikilimiz geri dönüyor. Hem de yeniden Terry Pratchett’ın fikirleriyle. Amazon dizinin üçüncü sezonu için resmi onayı verdi. Ancak bu sezon ikinci sezondan farklı bir tonda olacak. Zira Aziraphale ve Crowley fani rutinlerinden kopup kıyametsel olaylarla ilgilenmeye geri dönüyor.

İkinci sezonun senaryosunu Terry Pratchett’sız kaleme almak zorunda kalmıştı Gaiman. Amacı da Terry Pratchett’ın not aldığı fikirlerle Good Omens evrenini buluşturmaktı. İkinci sezonun hikayesini bu iki sezonu buluşturacak bir köprü gibi inşa ettiğini anlatmıştı. Hatta ikinci sezonunun finaline tepkiler geldiğinde üçüncü sezonu çekemeyecek olsalar bile senaryoyu yazıp gerekirse kitap olarak yayınlayacağını söylemişti.

Neyse ki Prime Video da bizi yüzüstü bırakmadı. “Good Omens 3. sezonla da devam etsin” dedi. Zaten bir değişiklik olmazsa bu sezon final olacak. Yani hikayenin sonuna geleceğiz. Nitekim dördüncü bir sezon için Terry Pratchett’ın kenara karaladıkları yeterli olmayacak.

Good Omens 3. sezonu ile Gaiman ile Pratchett’ın hikayesine son noktayı koyacak. Delidolu da 2024 yılı bitmeden Pratchett’ın 41 Diskdünya romanının tamamını dilimize kazandırmış olacak. Üstüne bir de asistanı Rob Wilkins’in kaleme aldığı, ödüllü biyografiyi Türkçeye çevirecekler. Hatta hayranların yardımlarıyla ortaya çıkan hikayeler kitabını da dilimize kazandıracaklar. Böylece yazarın vefatının 10. yılına geldiğimizde raflar onun kitaplarının Türkçe çevirileriyle dolup taşacak.

Güzel haberler bunlar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.