Haberler

Legend of Zelda Lego Seti – Büyük Deku Ağacı

Beklenen Legend of Zelda Lego seti nihayet karşımızda! Nintendo ve Lego, efsanevi video oyunu serisi Legend of Zelda’nın hayranlarını heyecanlandıracak bir duyuru yaptı. Serinin ikonik Büyük Deku Ağacı’nı temel alan ilk Lego seti, Eylül ayında üç farklı Link minifigürü ile birlikte piyasaya sürülecek.

Yeni Lego Seti Tanıtıldı

28 Mayıs’ta Nintendo ve Lego, Legend of Zelda serisinin en bilinen öğelerinden biri olan Büyük Deku Ağacı’nı içeren yeni bir Lego setini tanıttı. Bu yılın sonunda satışa çıkacak olan set, ünlü yaşlı ağacın iki farklı versiyonunu sunacak. Ayrıca, setin içinde bir Zelda minifigürü ve üç farklı Link versiyonu bulunacak.

Videoyu Twitter’da da görüntüleyebilirsiniz

Setin Detayları ve İçeriği

Lego Great Deku Tree 2’si 1 arada set (77092), tam 2500 parça içermekte ve 1 Eylül 2024 tarihinde piyasaya sürülecek. Setin satış fiyatı ise 300 dolar olarak belirlenmiş durumda. Set, dört minifigür ile birlikte geliyor: Ocarina of Time’dan genç ve yetişkin Link, Breath of the Wild ve Tears of the Kingdom oyunlarında görülen Link ve Zelda.

Setin Tarihçesi ve Gelişimi

Büyük Deku Ağacı Lego seti, ilk kez Şubat 2023’te bir ankette ortaya çıktığından beri heyecanla bekleniyordu. Nintendo, bu setin gerçek olduğunu, sızdırılan detayları yayınlayan bir YouTube kanalına karşı telif hakkı ihlali bildirimi göndererek dolaylı yoldan doğrulamış oldu. Ancak, bu sızıntılardan önce bile, Nintendo ve Lego hayranları uzun süredir bir Legend of Zelda seti istiyorlardı. Lego, 2022 yılında hayranlarına, şirketin Ideas web sitesine (kullanıcıların bir gün gerçek olabilecek yeni setler için fikirlerini yükleyebilecekleri bir platform) Zelda temalı setler göndermeyi bırakmalarını söylemek zorunda kalmıştı.

Legend of Zelda Lego image desk

Beklentiler ve Heyecan

Nintendo, Mario setlerini ve daha sonra Animal Crossing setlerini duyurduğunda, pek çok hayran, nihayet Legend of Zelda‘dan esinlenen bir setin de geleceğini umuyordu. Zelda ve Lego meraklıları için uzun bekleyiş sona erdi. Salı günü Nintendo’nun sosyal medya hesapları tarafından resmi olarak duyurulan The Great Deku Tree seti, Lego’nun web sitesinde yerini aldı. Bu, hayranların Eylül ayına kadar bakıp hayran kalabilecekleri muhteşem bir Legend of Zelda Lego setinin görüntülerine sahip oldukları anlamına geliyor.

Legend of Zelda’nın Büyük Deku Ağacı’nı temel alan bu set, sadece koleksiyoncular için değil, aynı zamanda oyun severler için de kaçırılmayacak bir parça olacak. 1 Eylül 2024’te piyasaya sürülecek olan bu set, dört minifigür ve 2500 parça ile gerçekten etkileyici bir Lego deneyimi sunacak. Nintendo ve Lego’nun bu ortaklığı, video oyunu ve Lego dünyasını bir araya getirerek, hayranların hayalgücünü bir kez daha harekete geçirecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.