Sinema Haberleri

Yeni Star Wars Filmi Mi Geliyor?

star-wars-toplu-banner

300’ün yönetmeninden yeni bir Star Wars filmi geliyor!

Watchmen ve 300’ün yönetmeni Zack Snyder‘ın gelecek yeni üçlemenin dışında yeni bir Star Wars filmi üzerinde çalıştığı bildirildi.

star-wars-vintage-resimHollywood Reporter, Snyder’in menajerinin bu iddiaları yalanladığını söylese de ilk açıklama şu şekilde:

Geçtiğimiz Kasım ayında Los Angeles Times gazetesi Man of Steel, Watchmen ve 300’ün yönetmeni Zack Snyder’ın heyecanla beklenen yedinci Star Wars filminin yönetmenlik koltuğuna oturmayacağını bildirmişti. Ama Vulture’ın edindiği bilgiye göre bu açıklama teorik olarak doğru olsa da bir şaşırtmaca olabilir çünkü Snyder, Episode VII yerine Lucasfilm için gelecek üçlemeye paralel muhteviyatta bir Star Wars filmi geliştiriyor. Şimdilik isimlendirilmemiş bu Jedi destanının Akira Kurosawa’nın 1954 yapımı klasiği Yedi Samuray’dan esinleneceği, kısacası ronin ve katanaların yerini Force ve ışın kılıcı kullanan şövalyelerin alacağı söyleniyor.

Hikayenin yeni çıkacak üçlemeyle nasıl bir uyum içerisinde olacağı şu anda bilinmese de Vulture’ın içerden aldığı bilgiye göre film bir serinin parçası değil, Return of the Jedi’dan sonrasını konu alan tekil bir film olacak.

Son zamanlarda üst üste aldığımız Star Wars ve film haberlerinin üzerine açıkçası fazla yorum yapmakta zorlanıyoruz. Bakalım filmler şanına yakışır biçimde mi kotarılacak, yoksa büyük bir kısmın içten içe beklediği gibi felaket mi olacak? Hatta daha büyük soru, bu filmler olacak mı olmayacak mı?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.