İncelemeler

The Flash – Bölüm 2 İncelemesi

flash-kostum-grant-gustin

Bir süper kahraman dizisinden ne istiyorsak The Flash ikinci bölümünde hepsini sundu. Tam teşekküllü bir süper kahraman dizisi bölümü izledik, çizgi romanlarda bolca gördüğümüz olaylar işlendi, aksiyonun dozu yüksek, mizahınki yeterliydi ve önceki bölümde işlenemeyen karakterler güzelce geliştirildi.

Klasik taze süper kahraman sorunları gördük aslında. İnsanlar “Hayatını tehlikeye atmamalısın” derken Barry güçlerini iyilik için kullanmak istiyordu, bunu yaparken de sevdiklerine zarar vermemesi gerekiyordu. Kafası çok karışan Barry kendini sorguladı, babası Joe West’le tartıştı ve sonunda yolunu buldu. Bütün bu olaylar olurken karakterler iyice yerine oturdu, klasik orijin hikayesiyle birlikte Barry’nin çevresiyle ilişkileri de başarıyla işlendi.

The-Flash-Episode-2-Barry-Flash-Time

The Flash’ın düşman seçimlerini de başarılı buldum. Pilot’ta Weather Wizard’ı görmüştük, şimdiyse Multiplex vardı. Pek de meşhur olmayan Multiplex’i bulup kullanmaları hoşuma gitti, ama bölümün sonunda harcadılar. Evet, The Flash şimdilik haftalık hikayelerden ilerlese de arka planda Barry’nin annesinin katili ve Dr. Wells’in sırları konulu iki hikaye gelişiyor.

Dizinin ilk iki bölümü gayet güzeldi, böyle de devam edecek gibi, izlemeye devam edin. Son bir not, CNBC-e’den izlemenizi öneririm. Dizi sezon ortası finalini yaptı ve illegal yollardan izlenebilir ama yasal yoldan tüketme imkanınız varsa, kullanınız, yalnızca dizilerde değil tüm ürünlerde. Ben bu kanaldan izleyip vakit buldukça incelemeye devam edeceğim, herkese iyi seyirler.

Yazan: Berke Kadam

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.