Oyun Haberleri

Broken Roads Çıktı ve Çoksatar Listesine Girdi!

Avustralya’da geçen Fallout diye bahsettiğimiz, karakterimizin hayat felsefesini seçmemize imkan veren ve hikayesiyle bizi kendine bağlayan izometrik RPG Broken Roads nihayet çıktı.

Hayli çalkantılı bir yolculuk oldu bu. Yayıncı firmalarının değişmesi ve kapanmasından hikaye anlatıcı rolündeki ses sanatçısı Uncle Jack’in vefatına kadar, Broken Roads ekibinin başına gelmeyen kalmadı. Bağımsız ve küçük bir firma olan Drop Bear Bytes yıllardır üzerinde özenle çalıştıkları oyunlarını nihayet görücüye çıkardı.

Oyun hakkında biraz daha tanıtım isterseniz şu yazımıza göz atabilirsiniz.

Biz Broken Roads’u Kasım’da oynayıp önden inceleme şansı bulmuştuk. Hikaye anlatımı ve karakterleri ile çok ilgi çekiciydi. Hâlâ da sözümüzün arkasındayız. Oynanış açısından ise biraz sıkıntılar görmüştük. Dövüş sistemi ve bazı sistemsel hatalar canımızı sıkmıştı. Neyse ki ekip oyunun çıkışını erteleyerek bunlar üzerinde çalıştı. Böylece oyuncuları daha hazırlıklı bir şekilde ağırlama şansı buldular.

O yüzden hikaye anlatımına önem veren ve izometrik RPG’lerden hoşlananlar buraya! Broken Roads çıktı bile. Oyunun Steam sayfasına buradan erişebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.