Sinema Haberleri

Alice in Wonderland 2 Filmi Duyuruldu

mad-hatter

2010 yılında izlediğimiz ve yönetmenliğini Tim Burton’ın yaptığı Alice in Wonderland (Alice Harikalar Diyarında) filminin ardından yeni bir Alice filmi geliyor.

Disney, yaptığı açıklama ile Alice in Wonderland: Through the Looking Glass (Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden) isimli film üzerine çalıştıklarını duyurdu.

Aynanın İçinden, 1871 yılında, Alice Harikalar Diyarında kitabının yayınlanmasından 6 yıl sonra yine Lewis Carroll tarafından yazılmıştır. Alice Harikalar Diyarında kitabının devamı niteliğindedir.

Aynı adlı eserden yola çıkan Disney, Alice’in fantastik macerasını beyazperdeye taşımaya devam etmek istiyor. Bu seferki hikaye Alice’ten çok Mad Hatter’ın (Şapkacı) üzerine yoğunlaşacak. İlk filmde Johnny Depp tarafından canlandırılan Mad Hatter, yine Depp tarafından canlandırılacak.

alice-in-wonderland

Filmde Mad Hatter’ın babasını, The Amazing Spider-Man filminde Dr. Curt Connors’ı oynayan Rhys Ifans canlandıracak. Filmin yönetmen koltuğunda ise bu kez Tim Burton değil, Muppets film serisi ile adını duyuran James Bobin oturacak. Tim Burton hayranları üzülmesin, Tim Burton bu filmde yapımcı koltuğunda oturacak.

Önceki filmden, Kırmızı Kraliçe’yi canlandıran Helena Bonham Carter, Beyaz Kraliçe’yi canlandıran Anne Hathaway ve Alice karakterini oynayan Mia Wasikowska yine bu filmde de yer alacaklar.

Eğer çılgın çay partilerini seviyorsanız film tam size göre olacak. Filmin 27 Mayıs 2016’da vizyona girmesi planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.