Oyun Haberleri

Ücretsiz Askeri Strateji Oyunu: Desert Operations

desert-operations-haber-banner

Tarayıcı tabanlı ücretsiz online askeri strateji oyunu olan Desert Operations ile tarayıcı üzerinden online strateji keyfine varacaksınız.

Kızgın güneşin altındaki çöllerde amansız bir savaşa girişeceğiz. 

Looki.com tarafından yapılan Desert Operations sağladığı 17 dil desteği ile birçok ülkede yayın yapmakta ve ülkemizde de çok büyük ilgi görmekte. Tamamen Türkçe ve ücretsiz bir yapım olan Desert Operations’a çok kolay bir şekilde üye olduktan sonra kullanmış olduğunuz internet tarayıcısı üzerinden oyunu oynayabileceksiniz. Sadece ülkemizde değil dünya çapında da oldukça ilgi gösterilen oyun hızla büyümeye devam ediyor.

desert-operations-ssOyuna başlarken tamamen yalnızsınız. Koskoca bir dünyada tek başınıza girdiğiniz küçük bir toprağa sahip olduğunuz oyunda ilerledikçe dünyanın kontrolünü dahi ele geçirebileceksiniz. Girdiğiniz savaşlar veya yaptığınız barış antlaşmaları ile oyundaki gücünüzü arttırabilirsiniz. Bir strateji oyunu olduğuna göre, nasıl bir strateji uygulayacağınıza siz karar verin.

Desert Operations oyun içi ittifak oluşturmanıza olanak sağlıyor. Arkadaşlarınız veya diğer oyuncular ile sağlayacağınız ittifak ile daha güçlü bir hal alabilirsiniz. Büyük bir pasta düşünün bu pastadan size de büyük bir dilim elbet düşecektir. Desert Operations’da bir ittifak kurmanızı veya en azından tek mücadele vermektense bir ittifak sağlamanızı tavsiye ediyoruz.

Dünyayı yönetmeyi amaçladığımız oyunda iyi diplomasinin önemi çok büyük, öyle ki güçlü bir ordudan daha etkili olacaktır. Desert Operations’da sahip olduğunuz şehri ve orduyu sürekli olarak geliştirebilmek size bağlı. Nasıl bir taktik uygulayacağınızı seçin ve büyümenizi o yola doğru yöneltin. Her strateji oyununda olduğu gibi Desert Operations’da şehrinize inşa edebileceğiniz birçok bina bulunuyor.

  • Silah Fabrikası: Ordunuza ve araçlarınıza silahlar üretin.
  • Hava Limanı: Savaş uçakları üretin.
  • Deniz Limanı: Savaş gemileri üretin.
  • Kışla: Ordunuzu eğitin.
  • Simülatör Ünitesi: Ürettiğiniz silahları deneyin.

Üniversiteler, Evler, Gökdelenler, Rafineriler, Bankalar ve daha birçok yapı Desert Operations’da yer alıyor. Online bir strateji oyunu arayan oyun severlerde bağımlılık yaratacak cinsten bir yapım Desert Operations sizleri bekliyor.

Oyuna hemen kayıt olmak için tıklayınız!

Bu İçeriğe Oy Verin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.