Oyun Haberleri

Ubisoft Montreal Stüdyosu Silahlı Saldırganların Baskınına Uğradı [Güncelleme]

Oyun şirketi Ubisoft‘un Kanada Montreal kentindeki ofisine silahlı saldırganlar tarafından baskın düzenlendiği ve çalışanların rehin alındığı bildirildi.

Kanada medyasının aktardığına göre, Ubisoft’un Montreal’in Mile End bölgesindeki Saint Laurent’te yer alan ofisini basan silahlı kişiler çalışanları rehin aldı, polisin olay yerine intikal etti.

Montreal polisinden yapılan açıklamada, bölgede operasyonun sürdüğü ifade edilerek, yurttaşlara olay yerinden uzak durma çağrısı yapıldı.

Ubisoft Çalışanlarından Açıklama

Oyun şirketi personeli, yaptığı açıklamada, “Daha fazla bilgi vermiyorum çünkü polislerin bunu halletmesi gerekiyor. Çıktım ve iyiyim, şimdi sadece meslektaşlarımı düşünüyorum” dedi. Binada kalan çalışanların çatıya çıkarıldığı bildirildi. Kaç kişinin rehin alındığının henüz bilinmediği ifade edildi.

Ubisoft Montreal’de kıdemli bir yönetici olan Eric Pope ise gelişmekte olan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Çatıda rehin tutulan insanların bir fotoğrafını paylaşan Pope, “Bu delilik, çatıdakiler benim ekibim,” şeklinde açıklama yaptı, ancak bu paylaşımın şu anda kaldırıldığı görülüyor. 

GÜNCELLEME 22:36

Montreal polisi, binaya girdikten sonra içeride bir tehdit bulunmadığını söyleyip tahliye işlemlerine başladı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.