Oyun Haberleri

Doctor Who’nun Ağlayan Melekleri Oyun Olsa!

doctor-who-weeping-angel

Doctor Who serisi, sadece bilimkurgu değil içeriğinde bol bol fantastik öğeler içeren de bir dizi. Hatta izleyenler bilirler, bazı bölümleri de fazlasıyla korku türünde.

Bu korku-gerilim türündeki bölümlerden birisi de Doctor Who dizisinin “Weeping Angels” (Ağlayan Melekler) bölümüdür. Peki ya Weeping Angels oyun olsa?

weeping-angelsWeeping Angels, Doctor Who’nun önemli düşmanlarındandır. Evrenin kendisi kadar eski olan bu katil yaratıklar, kurbanlarını bir dokunuşla geçmişe gönderiyor ve onların potansiyel zaman enerjilerinden besleniyorlar.

Zamanda geçmişe göndermeden hiçbir şeye dokunamadıkları için çok yalnızlar. Sadece izlenmedikleri sırada hareket edip saldırabiliyorlar. Görüldükleri takdirde savunma mekanizmaları devreye giriyor ve taşa dönüşüyorlar. Ayrıca düşmanlarının gözlerinin içine bakıp hafızalarına yerleştikten sonra zihinlerini ele geçirerek onları alt ettikleri de bilinmekte.

İşte tam da bu yüzden, Weeping Angels isimli bölümde en çok söylenen şeylerden birisi de “Don’t Blink” (Gözünü Kırpma)!

Bu muhteşem Doctor Who bölümünden esinlenen John Smith isimli video efekt uzmanı, Weeping Angels’ı oyun olarak tasarlamış. STONE (Taş) adını verdiği labirent vari kurgu, sadece kısa bir videodan ibaret; ancak birileri bu hikayeyi oyun yapsa gerçekten korkunç bir yapım ortaya çıkar.

Hazır Doctor Who demişken dizinin hayranlarına da harika bir haber verelim. Doctor Who’nun sınırlı sayıda üretilen Blu-Ray seti satışa çıktı. Hemen buradan sipariş verebilirsiniz. Setin resim de burada.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.