Çizgi Roman HaberleriEdebiyat

Kitaplara Yeni Zamlar Geliyor!

Ne yazık ki kitaplara yeni zamlar geliyor. Hem de öyle çok ileri bir tarihte de değil. Özellikle çizgi roman okurları için bu bayram günleri alışveriş için çok uygun olabilir. Bizden söylemesi!

En azından yayınevlerinden aldığımız izlenim bu yönde. Zira çoğu yayınevi sosyal medyadan yaptıkları çeşitli paylaşımlarda bunun kitaplara yeni zamlar gelmeden önceki son birkaç günümüz olduğu mesajını verdiler. Marmara Çizgi “sonra haber vermedi olmasın” dedi mesela.

Kendileri de bir FRP tutkunu olan Presstij ise bize temmuzda zam yapacakları haberini önceden verdi, sağ olsun. Şimdiden bir klasik diyebileceğimiz D&D: Sonsuz Macera Günleri‘ni, Jumanji tadında bir FRP hikayesi olan Die serisini, filmin hayranlarını mesut eden The Crow‘ları ve Yargıç Dredd gibi harikaları hâlâ almadıysanız artık dilimizde tüy bitti arkadaşlar.

Üstelik belli bir yayınevinden sızmamış olsa da mangalara da ciddi bir zam geleceği bilgisi kulağımıza ulaştı.

Tabii tüm yayınevleri aynı gün zam yapmayacaktır. Fakat genel kanı seçimlerden sonra durdurulamayan kurun temmuz itibariyle kitap fiyatlarına yansıyacağı yönünde. Ekonomik kriz, artan asgari ücretler, kağıt kıtlığı ve enflasyon gibi uçan ekonomimize bağlı başka sebepler de cabası tabii, sadece kur değil sorun. Kitap zamları ile ilgili haber yapmaktan içimiz kurudu. O yüzden konunun ne olduğunu merak edenler şu yazımıza göz atabilirler.

Zamlar gelmeden önce ne yapabileceğini merak edenlere ise birkaç güzel haberimiz var.

Bugünlerde Yakalayabileceğimiz İndirimler

Öncelikle bilimkurgu ve fantezi edebiyatına en çok eser kazandıran yayınevi İthaki’den bahsedelim. 30 Haziran’a kadar İthaki’nin tüm kitaplarında %40 indirim var. Bu indirim yalnızca kendi online mağazalarında geçerli. İndirimli kitapları buradan inceleyebilirsiniz.

Sizin zaten aklınızda almayı istediğiniz kitaplar vardır. Ancak tavsiye etmemizi isterseniz…. Sabaha kadar kitap tavsiye edebiliriz. Hangi birini tavsiye edelim! Siz en iyisi bizim kitap incelemelerini biraz karıştırın. Gözünüze çarpan bir şeyler olur illa ki. Fakat ben Firefly: Basbayağı Kahraman ve Bir Oğlanın Yaşamı‘nı yine de bir öveyim.

Flaneur çizgi romanlarının tamamında “kısa bir süreliğine” indirim yaptı. Ön siparişe açılan kitaplarını %40, zaten basılmış olanları da %50 indirimle satıyorlar. Aslında bilimkurgu ve fantezi ile çok yakın durmuyor bu yayınevi. Ancak ön siparişe açılan kitapları arasında Alan Moore’un Cehennemden Gelen hikayesi var. Kaldı ki çizgi roman, türünden bağımsız olarak bizim ilgi alanımıza giriyor şimdi… Birbirimizi kandırmayalım. Flaneur’ün indirimli kitap satış sayfasını buradan inceleyebilirsiniz.

Sırtlan Kitap ise çok baba bir hareket yaptı. Tüm yaz boyunca limitli olmayan kendi kitaplarına %50 indirim uygulayacaklarını duyurdu. Yani yolunuz İstanbul’da Kadıköy-Üsküdar taraflarına düşüyorsa bu fırsatı kaçırmamalısınız. Dükkanın nerede olduğunu buradan görebilirsiniz. Sırtlan Kitap etiketli birkaç ürün önermemizi isterseniz de işimiz çok kolay. Scott McCloud’ın üçlemesi her çizgi roman okurunun bayılacağı bir seri. Onları indirim döneminde almak sizi çok mutlu edecektir, eminim.

Son olarak Amazon Prime Günleri 11-17 Temmuz tarihleri arasında olacak. Kitap kategorisine güzel indirimler yaparlarsa kütüphanenizdeki eksiklikleri o hafta kolayca kapatabilirsiniz.

Sizin de haberdar olduğunuz güzel indirimler olursa lütfen yorumlarda bize de haber verin!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.