Dizi Haberleri

Fallout Dizisinin Geçeceği Yer Belli Oldu

Bethesda ve Amazon, Fallout televizyon dizisinin 2024 yılında izleyiciyle buluşacağını ve Los Angeles’ta geçeceğini doğruladı.

Amazon, Gamescom’un başlamasıyla eş zamanlı olarak aşağıdaki posteri yayınladı.

Daha önce sızdırılan görsellere dayanarak dizinin Washington D.C.‘de geçebileceği ve Fallout 3 oyunundan esintilerle süsleneceğini düşünmüştük. Super Duper Mart seti görselleri, doğrudan Fallout 3’ü çağrıştırmıştı çünkü bu marketi ilk gördüğümüz yer Washington D.C. olmuştu. Sonrasında Fallout 4 oyununda Commonwealth‘te de Super Duper Mart görmüştük. Son olarak Fallout 76’nın geçtiği Appalachia’da da karşımıza bir Super Duper Mart çıktı.

Dizinin, daha önce Vault 32 adı verilen bir barınakta geçeceği belirtilmişti. Hatta setin görüntüleri de sızdırılmıştı. Sonrasında Vault 33 bayrağı görünen bazı görüntüler de yayınlanmıştı. Şimdi hikayenin Vault 33’te geçeceği belirtildi. Vault 33, daha önce hiç bahsi geçmemiş barınaklardan birisi.

Fallout dizisinin Los Angeles’ta geçecek olması ne anlama geliyor

Los Angeles, en iyi Fallout oyunlarından olan Fallout: New Vegas‘ın geçtiği Las Vegas’a oldukça yakın. Dizinin Güney Kaliforniya’da geçecek olması, Fallout oyunlarının kıyamet sonrası çorak topraklarda savaş öncesi yaşam tarzını geri getirmeye çalışan bir fraksiyonu olan New California Republic’in de ortaya çıkabileceği anlamına geliyor.

Fallout: New Vegas oyununda herhangi bir Super Duper Mart görmemiştik. Belki Vegas topraklarında görmedik ama yine Kaliforniya bölgesinde geçecek Los Angeles’ta böyle bir market vardır, bilemiyoruz.

Doğrusu dizi, Fallout evrenini genişletecek ve yeni şeyler sunabilir.

Daha önce sızdırılan görüntüler;

Temmuz 2020’de Amazon Studios, Fallout için Westworld yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy’u görevlendirdiğini açıklamıştı. Ocak 2022’de proje resmi onayı almıştıJonathan NolanGeneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner‘in dizi sorumlusu olarak yer aldığı dizinin ilk bölümünü yönetmek için imza attı. Bethesda Game Studios’tan Todd Howard ve Bethesda Softworks’ten James Altman da yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Dizide Walton GogginsElla PurnellKyle MacLachlanXelia Mendes-Jones ve Aaron Moten‘in rol alması planlanıyor.

Fallout dizisi 2024’te Prime Video’ya geliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.