Dizi Haberleri

Fallout Dizisi Setinde Vault Suit ve Power Armor Göründü

Fallout dizisinin set hazırlıkları sürerken gizli çekilen fotoğraflarda Vault Suit ve Power Armor göründü.

Amazon Prime Video, setten çekilen Power Armor ve Vault Suit görüntülerinde oyun materyallerine sadık kalıyor gibi görünüyor. Retrofütüristik yapıdaki oyunun sanatsal yapısı, daha önce yayınlanan Super Duper Mart fotoğraflarıyla da ele alınca çok güzel yansıtılacak.

Fallout dizisinin çekimleri bu ayın başlarında başladı ve şimdi izleyiciler uyarlamadan nelerin geleceğine dair heyecan verici bir fikir ediniyor.

Yaklaşan dizi uyarlamasında prodüksiyon devam ederken Twitter kullanıcısı HunterWorldv2, yeni Fallout seti görüntülerini paylaştı. Fotoğraflar, oyunların yaklaşmakta olan seri uyarlamasından gelen Power Armor ve Vault Suit‘e ilk bakışı ortaya koyuyor.

Fallout Hakkında Detaylı Bilgi

Sette gizlice çekilen fotoğraflarda görülen Power Armor ve Vault Suit, doğrudan Bethesda’nın oyunlarından alınmış gibi görünüyor.

Vault Boy Kim? Pip-Boy Hangisi? Aralarındaki Fark Ne?

Durum ne olursa olsun, Fallout TV şov seti görüntüleri, en azından tasarım açısından video oyunu serisinin hayranları için heyecan verici bir olacak.

Temmuz 2020’de Amazon Studios, Fallout için Westworld yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy’u görevlendirdiğini açıklamıştı. Ocak 2022’de proje resmi onayı almıştı

Jonathan NolanGeneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner‘in dizi sorumlusu olarak yer aldığı dizinin ilk bölümünü yönetmek için imza attı. Bethesda Game Studios’tan Todd Howard ve Bethesda Softworks’ten James Altman da yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Dizide Walton GogginsElla PurnellKyle MacLachlanXelia Mendes-Jones ve Aaron Moten‘in rol alması planlanıyor.

Kaynak: Twitter

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.