Dizi Haberleri

Twin Peaks’den Tanıdığımız Kyle MacLachlan Fallout Dizisi Kadrosuna Katıldı!

Todd Howard geçtiğimiz günlerde Fallout 5‘in yolda olduğunu açıklayadursun, Amazon Prime’da yayınlanacak Fallout dizisi de kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Temmuz 2020’de duyurulmasının üzerinden iki yıl geçmesinin ardından diziye dair ilk detaylar nihayet geçtiğimiz aylarda paylaşılmaya başlanmış, Walton Goggins ve Ella Purnell‘in başrolleri paylaşacakları duyurulmuştu.

Bu ikilinin rollerinin ne olacağına dair bilgiler henüz belli olmasa da bu yıl prodüksiyon aşamasına başlanacağı bilinen dizinin kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.

Fallout Hakkında Detaylı Bilgiler ve Tarihçe

Bu doğrultuda da sinema tarihinin en ikonik isimlerinden biri olan ve daha çok Dune (1984), Blue Velvet (1986) ve Twin Peaks (1989) gibi kült projeleriyle tanıdığımız Kyle MacLachan dizinin kadrosuna katılan en son isimlerden biri oldu.

Tom Hardy‘li Havoc’da (2022) boy gösterecek olan Xelia Mendes-Jones ve Mark Wahlberg‘li Father Stu’da (2022) izlediğimiz Aaron Moden‘da kadroya katılan diğer iki isim. Bu üç oyuncunun rollerinin detayları tıpkı başrol oyuncuları gibi henüz belli değil ancak bu, heyecanlanmamıza da engel değil.

Önümüzdeki Temmuz ayında düzenlenecek olan ComicCon etkinliğinde daha çok detaya boğulmak istediğimiz dizinin şimdilik doğrudan oyunun temasını işleyeceği kesin gibi. Ha tabii, aramızda hala Fallout serisini deneyimlememiş ya da deneyimlediği halde bir şey anlamamış arkadaşlar olabilir. Bunun cevabını da şuradan öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

Kaynak
Variety

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.