Sinema Haberleri

Russo Kardeşler’in The Electric State Filminin Başrolü Millie Bobby Brown Oldu!

MCU için çektikleri filmlerle Marvel hayranlarının kalbinde apayrı bir yer edinen Russo Kardeşler, Netflix’le yaptıkları uzun süreli iş birliğinin meyvelerini topluyor gibiler.

MCU’nun başat karakterlerinden Captain America için çektikleri The Winter Soldier ve Civil War gibi iki filmin ardından Infinity Saga’yı sonlandıran son iki Avengers filmi; yani Infinity War ve Endgame’i de başarıyla yöneten ikili bu sayede, bütün Marvel fanlarının takdir ve sevgisini kazanmışlardı.

İkili, bu başarılarının ardından; 21 Bridges (2019), Extraction (2020), Relic (2020), Cherry (2021) ve Everything Everywhere All at Once (2022) gibi projelerde çalışmışlardı.

Netflix’le yaptıkları iş birliği doğrultusunda çektikleri ve önümüzdeki Temmuz ayında yayınlanacak olan, kadrosunda; Ana de Armas, Chris Evans ve Ryan Gosling gibi yıldız oyuncuları barındıran The Gray Man ise, stüdyonun bu zamana kadar ki en büyük bütçeli işi olarak tanımlanıyor.

Bu iş birliğinin diğer meyvesi ise Simon Stålenhag‘ın aynı adlı grafik romanından uyarlanacak olan “The Electric State” isimli film olacağa benziyor.

İthaki Yayınları tarafından dilimize “Sanal Ülke” adıyla çevrilmiş olan kitap; retro-fütüristik bir zaman diliminde, kayıp kardeşini aramaya çıkan Brown isimli genç bir kız ve ona eşlik eden bir robotun Batı Amerika’ya olan yolcuğunu içeriyor.

Filmin açıklanan ilk başrol oyuncusu Stranger Things’de canlandırdığı Eleven karakteriyle dünya çapında tanınan bir oyuncu haline gelen Millie Bobby Brown olurken, stüdyonun başrolü paylaşması için Chris Pratt‘le görüşme halinde olduğu belirtiliyor.

Yönetmenliğini Russo Kardeşler‘in üstlendiği ve vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin senaryosunu; ikiliyle birçok projede çalışmış olan Christopher Markus ve Stephen McFeely‘ın hazırladığını da söylemeden haberi bitirmeyelim.

Kaynak: Deadline

Bu İçeriğe Oy Verin

Kaynak
Deadline

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.