Oyun Haberleri

Worms Armageddon İçin 21 Yıl Sonra Güncelleme Geldi

Team 17’nin en başarılı oyunlarından biri olan Worms Armageddon için tam 21 yıl sonra yeni bir güncelleme yayınlandı.

Geçen haftalar içerisinde Team 17 ekibi, Worms Rumble isimli 32 kişiye kadar destek veren Arena türünde yeni oyunlarını tanıtmıştı. Üzerinden çok vakit geçmeden de yeni bir duyuruyla karşımıza çıktılar. Worms Armageddon için 21 yıl sonra bir güncelleme hazırladıklarını söylediler.

1999 yılında piyasaya sürülen Worms Armageddon, serinin en iyi oyunlarından biriydi. Serinin sıkı bir hayranı olarak benim gözümde de Armageddon’ın yerini bir başka Worms oyunu tutamadı. İlkokul ve ortaokul yıllarımda, okuldan sonra arkadaşlarla evde buluşup sırayla kapıştığımız günleri dün gibi hatırlıyorum. Kendi ses efektlerimizi ya da haritalarımızı yükleyerek oynama süremizi de her seferinde arttıyorduk.

Team 17, yıllar içerisinde bizim gibi oyuna çeşitli modlar sağlayanlardan gelen bildirimleri de göz önünde bulundurarak 21 yıllık bir güncellemeyi sundu. 70’ten fazla yeni şema, animasyon ve hareketle birlikte, fizik motorunda güncelleme ve atışlarda düzenlemeler gibi birçok yenilik içeriyor. Ayrıca online maçlar için de birçok düzenleme ve yenilik sağlanmış.

Ayrıca Team 17’nin açıklamasına göre eğer bilgisayarınız 1998 yılından kalmaysa, bu güncellemeyi indirip yükleyebilecekmişsiniz. Resmi web sitesi üzerinden 3.8 güncelleme bilgilerini okuyabilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.