Haberler

LEGO Dungeons and Dragons Seti Detayları Resmiyet Kazandı

Bir süre önce resmiyete kavuşan ancak detayları hakkında pek bilgi paylaşılmayan LEGO Dungeons and Dragons seti için ilk resmi bilgiler yayınlandı. Önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan Dungeons and Dragons seti, gerçekten de harika gözüküyor.

İlk olarak Lego Ideas programında kendisine yer bulan Dungeons and Dragons seti için yeşil ışık geçtiğimiz yıl yanmıştı. Setin orijinal tasarımcısı Lucas Bolt‘un dizaynından yola çıkarak resmiyete kavuşan Dungeons and Dragons seti, aynı zamanda markanın 50. yıl kutlamalarının da bir parçası.

Tam ismiyle Dungeons and Dragons: Red Dragon’s Tale olan set, 21348 kod numarasıyla 1 Nisan tarihi itibariyle satışa çıkacak. Lego Ideas başlığı altında çıkacak olan set tam olarak 3745 parça. Ayrıca içerisinde 5 adet mini figür çıkıyor. Mini figürlere ek olarak, bariz bir şekilde setin merkezinde yer alan Kırmızı Ejderha, Beholder, Displacer Beast, Owlbear ve Gelatinous Cube de yapı parçalarıyla oluşturulabilecek.

Set kendi içinde üç bölümden oluşuyor. Maceracıların kaldığı han, tepesindeki dev kule ve bir köprüyle bağlanan doğa alanı bulunacak. Dungeons and Dragons seti modüler olarak gelecek. Yani bu bölümlerin içlerini, altlarını, sağını-solunu rahatlıkla açıp bakabileceksiniz.

Set yurtdışında 1 Nisan tarihi itibariyle Lego Insider programına dahil olan, VIP Lego meraklıları için satışa çıkacak. 4 Nisan tarihiyle de ön siparişe açılıp 7 Nisan’da ulaşılabilir olacak. Lego.com web sitesinin Türkçe sayfasında set hakkında genişçe bilgiye yer verilmiş. Ancak Lego Store Türkiye üzerinde henüz bir listeleme yapılmamış.

Bu tarz yeni setlerin Türkiye’ye gelmesi en azından bir aylık süreci kapsıyor. 360 Euro etiket fiyatına sahip olan Dungeons and Dragons: Red Dragon’s Tale, iyi bir tahminle ülkemizde 14.000-16.000 ₺ bandında çıkacaktır diye düşünüyorum.

Setin içerisinden ayrıca, sete ismini veren Red Dragon’s Tale için oynanabilir bir senaryo olacağı da gelen bilgiler arasında.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.