Dizi Haberleri

Big Bang Theory ve Lucasfilm, “Star Wars Day” İçin Biraraya Geliyor!

big-bang-theory-banner

Bu seneki 4 Mayıs “Star Wars Day” için, ünlü geek dizisi Big Bang Theory ve Lucasfilm beraber özel bir bölüm hazırlıyorlar.

Adının “Proton Transmogrification” olacağı belirtilen özel bölümde, ana karakterler hep beraber Star Wars gününü kutlayacaklar. Özel bölüm 1 Mayıs’da ABD’de yayına girecek.

big_bang_theory_star_warsStar Wars gününün 4 Mayıs tarihinde kutlanmasının sebebinin, filmde yer alan ünlü “May the Force be with you” cümlesinin üzerinde bir kelime oyunu ile “May the fourth be with you” olarak değiştirilmesi olduğunu belki biliyordunuz.

Tüm dünyada 4 Mayıs’da filmin fanları çeşitli ektinliklerle kutlamalara katılıyorlar. Big Bang Theory ekibi de, bu günün anısına yapılacak özel bölüm için Lucasfilm’in özel efekt stüdyosu olan “Industrial Light & Magic” (ILM) ile çalışıyor.

Bölümde Jedi ustası Yoda’nın kaçak olarak yaşadığı Dagobah’ı yeniden canlandırmayı hedefliyorlar. Lucasfilm ve ILM’den özel efekt uzmanları dizinin setine özel dekorlar ve efektlerle katkıda bulunacaklar. Ayrıca dizide kullanılmak üzere bir de ışın kılıcı verileceği (gerçek olduğuna emin değiliz ama ^_^;) haberler arasında geçiyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümde de Sheldon Cooper, Darth Vader’ı seslendiren sanatçı James Earl Jones ile buluşuyordu. Aynı bölümün sonunda ise Prenses Leia’yı oynayan Carrie Fisher da görünüyordu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.