Oyun Haberleri

Battletech, Kickstarter Kampanyası ile Geri Dönüyor

battletech-banner

Yeni sıra-tabanlı Shadowrun oyunlarını siberpunk meraklılarına kavuşturan bağımsız stüdyo Harebrained Schemes (HS), şimdi de klasik dev mech savaş oyunu Battletech’e el attı.

Stüdyo yeni bir Battletech bilgisayar oyununun tamamlanması için Kickstarter üzerinde bir kampanya açtı.

İlgili Makaleler

Oyunun yapımını, eski Battletech, MechWarrior ve Shadowrun oyunlarının yaratıcısı Jordan Weisman ve yeni Shadowrun oyunundan sorumlu HS stüdyo yöneticilerinden Mike McCain üstlenmiş durumda. Ayrıca işin içinde klasik MechCommander oyun serisini yapımcısı Mitch Giteman da var; yani oyun çok sağlam ellerde denilebilir.

FRPNET - haber - battletech7

PC, Mac ve Linux platformlarına çıkması planlanan yeni Battletech oyunu, sevenlerin hala buğulu gözlerle hatırladığı eski kutu oyunu ile aynı sıra-bazlı mantıkta oynanacak. Oyun tarih olarak Battletech hayranlarının en sevdiği “3025 Succession Wars” döneminde geçecek. Oyuncular kendilerini bir kere daha Inner Sphere’in devamlı siyasal ve askeri çarpışma içindeki dev ailelerinden birinin temsilcisi olarak bulacaklar.

FRPNET - haber - battletech3

HS kampanyayı dört aşamaya bölmüş durumda:

Aşama 1) HS stüdyosu tarafından karşılanıyor: 4×4 mech içeren, yapay zekaya karşı oynayabildiğiniz skirmish motoru
Aşama 2) 1.000.000 dolar bağış olursa: Tek kişilik hikaye bölümü
Aşama 3) 1.850.000 dolar bağış olursa: Yan görevler, birbirine benzemeyen ve anında üretilen görev paketleri, tek kişilik hikayede sonsuza kadar oynama şansı.
Aşama 4) 2.500.000 dolar bağış olursa: Solaris VII gezegeninin ünlü arenalarında PvP çarpışmaları

FRPNET - haber - battletech5

HS stüdyosu henüz Kickstarter kampanyasını açalı iki gün oldu ama, daha bu yazı yazılırken bile kampanyaya hedeflenen 250,000 Dolar bağışın dört katından fazla bağış yağdı. Şu anda tek kişilik senaryonun hazırlanmasını içeren ikinci aşama geçildi ve kampanya üçüncü aşamaya doğru yola alıyor. Kampanyanın bitişine henüz bir aydan fazla zaman varken, tüm bağış aşamalarının tamamlanacağı kesin gibi gözüküyor.

FRPNET - haber - battletech6

Siz de bir Battletech/MechWarrior hayranı olarak kampanyaya katılmak isterseniz, sadece 25 Dolar bağış yaparak oyunun dijital kopyasına Steam, GOG veya Humble platformlarından sahip olabilirsiniz. Bağış miktarı arttıkça işin içine müzik albümü, tasarım albümleri, yeni kısa romanlar, oyunun çeşitli versiyonlarına erken erişim hakkı, posterler, şapkalar, dog tag’ler ve pilot ceketleri gibi hediyeler giriyor. En üst bağış seviyelerinde ise kendinizi bir karakter olarak yeni romanlardan birine veya direk oyuna ekletebilme hakkı gibi müthiş hediyeler var. Oyunun tahmini piyasaya çıkış tarihi ise 2017 yılının Mayıs ayı olarak belirlenmiş.

https://www.kickstarter.com/projects/webeharebrained/battletech

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.