Sinema Haberleri

Christian Bale, The Bride! ile Frankenstein Olmaya Hazırlanıyor

Edebiyat ve sanat dalının sürekli olarak ziyaret ettiği karakterlerden olan Frankenstein, bu kez Maggie Gyllenhaal yönetmenliğinde The Bride! ile 2025 yılını domine etmeye hazırlanıyor.

Domine iddialı mı geldi o güzel kulaklarınıza? Maggie’nin yazar-yönetmen olarak ne kadar yetkin bir iş ortaya koyacağı meçhul olsa da, projenin ilk aşaması etkileyici olmalı çünkü muazzam bir kadro bizleri bekliyor.

Oyunculuğunu tartışmanın saçma olacağı Hristiyan Bale, Mary Shelley’nin yürek burkan ve iyi ile kötü arasında sıkışmış kalmış karakteri Frankenstein’e hayat verecek. 3 Ekim 2025’te salonları ziyaret edecek olan The Bride!’dan gelen ilk iki görsel sayesinde bu bağımsız yorumun iki baş karakteri ile ilk tanışmamızı gerçekleştiriyoruz. Filmde siyah-beyaz sunulacak olan Frankenstein ve işin renkli tarafını üstlenen Bride ile tanışın lütfen.

Bale’in yorumunda inceden bir Jared Leto Joker’i veya Skarsgard The Crow’u havası almadık değil ama umudumuzu çöpe atmıyoruz, Bale varsa potansiyel yüksektir diyoruz. Bride karakterine Men ile ağzımızı açık bırakan Jessie Buckley hayat verecek ki kendisinin ne kadar iyi bir karakter oyuncusu olduğunu anlatmamıza gerek yok.

”The Bride! aynı konuyu mu anlatacak yahu?!” diye serzenişte bulunanları mutlu etmek bizim işimiz. Gyllenhaal temeli Mary Shelley’nin romanına dayanan ama tamamen farklı bir dönemde geçecek olan orijinal bir senaryoya imza atmış durumda. Warner Biraderler’in filme dair yaptıkları ilk konu özeti şu şekilde: ”The Bride! bizleri 1930’ların Chicago’suna götürecek. Frankenstein ölümsüz aşkını bulmak için Dr. Euphronius’un kapısını çalar. Cinayete kurban gitmiş bir kadın cesedi tam da istedikleri işi görecektir ve kadına hayat verirler. Sadece aşk arayan ikilinin yaşayacakları ise hem polisin dikkatini çekecek, hem de sosyal bir hareketi alevlendirecektir.” Alt metni kuvvetli, günümüz sosyal ve siyasi iklimlerine laf çakan bir film mi geliyor yoksa?

The Bride!’ın leziz mi leziz kadrosuna bakar mısınız? Christian Bale ve Jessie Buckley’e destek çıkacak yan rollerde Annette Bening, Penelope Cruz, Peter Sarsgaard ve Julianne Hough’u göreceğiz. Şu anda çekim aşamasında olan The Bride!’ın vizyon tarihi ise daha önce not düştüğümüz üzere 3 Ekim 2025.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.