Sinema Haberleri

Keri Russell, Rey’in Annesi mi Olacak?

Bir süredir ses çıkmayan Star Wars Episode IX‘dan nihayet bir haber geldi. Oyuncu Keri Russel’ın, J.J.Ambrams‘ın yönettiği Star Wars: Episode IX kadrosuna dahil olacağı ortaya çıktı.

Variety, The Americans ve Felicity dizilerinde de rol alan Altın Küre Ödüllü Keri Russell‘ın Star Wars’un son filminde kamera karşısına geçeceğini duyurdu. J.J. Abrams‘la ikinci kez aynı seti paylaşacak olan Keri Russell’ın Rey’in annesi rolünde karşımıza çıkacağı da söylenenler arasında… Güzel oyuncunun rolüyle ilgili kesin olan tek şey ise kendisini aksiyon-dövüş sahnelerinde göreceğimiz.

Bilindiği gibi Star Wars: Episode IX, Star Wars: The Force Awakens ile başlayıp Star Wars: Last Jedi ile devam eden üçlemenin sonuncu filmi olacak. Colin Trevorrow’un yerini alarak seriyi bitirmesi istenen J. J. Abrams‘ın yöneteceği filmin yapımcılığını Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Abrams, Bad Robot ve Lucasfilm üstlenecek.

Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac ve Adam Driver‘ın yeniden kamera karşısına geçeceği Star Wars: Episode IX, 24 Mayıs 2019 tarihinde gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.