Dizi Haberleri

The Last of Us Dizisine Yeni Yönetmen Katıldı

HBO tarafından çekilecek The Last of Us dizisinin yeni yönetmeni belli oldu. Dizinin ilk bölümü Johan Renck yerine, Kantemir Balagov tarafından çekilecek.

Prodüksiyon aşaması biraz sancılı geçen The Last of Us, yönetim kadrosunu halen oturtmaya çalışıyor. Projenin arkasında bol ödüllü Chernobyl dizisinin yaratıcıları olacak. Orası kesin. Ancak The Last of Us uyarlamasının ilk bölümünü çekecek olan Johan Renck, takviminde boşluk olmaması nedeniyle projeden ayrılmak zorunda kaldı.

Craig Mazin ve Neil Druckmann tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin yönetmen kadrosuna Kantemir Balagov‘un katıldığı açıklandı. Balagov, 2019 yılında çektiği Beanpole isimli İkinci Dünya Savaşı temalı drama filminde bolca övgü toplamıştı. Aynı başarıyı The Last of Us’ta da yansıtabilecek kalitede bir yönetmen.

İlgili Makaleler

Serinin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor. Yönetim kadrosunun yavaştan oturmasıyla birlikte ve pandemi önlemlerinin azalması sayesinde, bu yıl içerisinde dizinin çekimlerine başlanacağı ön görülüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.