Dizi Haberleri

Obama, 3 Body Problem Dizisinde Rol Alma Teklifini Reddetmiş

Game of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss, yeni projeleri olan 3 Body Problem (3 Cisim Problemi) için çeşitli ünlü isimlerle temasa geçtiklerini açıkladılar. Bu isimler arasında ABD’nin eski Başkanı Barack Obama da bulunuyordu. Ancak Obama’nın teklifi reddettiği ve bunu eğlenceli bir notla belirttiği ortaya çıktı.

Obama’nın Tepkisi

Benioff, Obama’ya diziye bir kameo rolünde yer almasını teklif ettiklerinde, Obama’nın espri dolu bir cevap verdiğini ifade etti. Obama’nın cevabında, “Eğer gerçek bir uzaylı istilası olursa, sanırım kendimi o krize saklamalıyım” dediği belirtildi. Weiss ise Obama’nın gerçek bir şey olması durumunda işini sağlama almak istediğini söyledi.

Obama’nın İlgisi ve Hayranlığı

3 Body Problem. Rosalind Chao as Ye Wenjie in episode 104 of 3 Body Problem. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

Obama’nın 3 Body Problem dizisinde rol alması teklifi tesadüfi değildi. Eski başkan daha önce bu dizinin uyarlandığı Cixin Liu‘in romanını büyük bir hayranlıkla okuduğunu ve bu eseri çok beğendiğini dile getirmişti. Obama, romanı okurken kendi günlük sorunlarını unuttuğunu ve kısmen bu tür kitapların kendisini eğlendirdiğini ifade etmişti. Ayrıca, Obama’nın Benioff ve Weiss’ın eserlerine de hayran olduğu ve Game of Thrones’un 6. sezonunun ön gösterimlerini izlediği biliniyor.

🔸 3 Cisim Problemi incelemesi – Bir Cisim Yaklaşıyor Efendim – FRPNET

3 Cisim Problemi Dizisi

3 Body Problem, Benioff ve Weiss’ın Game of Thrones’un ardından üzerinde çalıştıkları en büyük proje olarak dikkat çekiyor. Dizi, gezegenlerini istilacı uzaylılardan korumaya çalışan beş karakterin hikayesini anlatıyor. Cixin Liu’nin romanı, yayımlandığı günden bu yana büyük ilgi gördü ve Hugo Ödülü kazandı. Dizi, 21 Mart’ta Netflix’te yayınlanmaya başladı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.